Aktywne Wpisy

Raisei-chan +69
chyba zamiast wykopu czy twittera powinnam pisać swoje wysrywy na linkedinie, tam bym się czuła z moimi odchyłami jak u siebie xD
źródło: HDdWeAAb0AA1tCK
Pobierz
Bratkuu +2
Jakim procentem oszczędności obracacie na giełdzie?
#gielda
#gielda

Mam pytanie: chcę założyć JDG (programista) i szukam jakiegoś biura które mi to umożliwi, znalazłem inFakt i widzę wszystko ładnie pięknie, za darmo firmę pomogą otworzyć, cena całkiem dobra ale zauważyłem opinię że aplikacja ma jakieś problemy a klienci narzekali, że były jakieś problemy jeśli chodzi o rozliczenie ZUS i US, że musieli poprawiać bo im coś księgowy pomieszał.
Polecacie? A może znacie jakąś inną firmę która by się tym zajęła?
#dzialalnoscgospodarcza #b2b #programista15k #jdg
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja prowadze sam w infakt więc korzystam z samej aplikacji i moge polecić
Tutaj link ze znizką
https://www.infakt.pl/polecam/biurorachunkowe
Firmę zakładał mi mBank, natomiast nie są to skomplikowane rzeczy do zrobienia samemu. Z wygody wpadła na start mKsięgowość – aplikację i biuro odradzam. Horrendalne ceny, dodatkowe opłaty za wszystko, brak wiedzy o IPBox, nie wspomnieli też np.
@AnvrZXbx7i76XF: mozesz wyjasnic o co z tym chodzilo? co ma wspolnego te wpisanie do srodkow trwalych z oszczedzaniu kilka tysiecy z czegos zdrowotnego (zdrowotnej skladki zusowej?)
Moja działalność przez pierwsze kilka miesięcy nie generowała praktycznie w ogóle kosztów i składka zdrowotna była olbrzymia. Sprzęt, który używam, jest warty kilkadziesiąt tysięcy, więc po właściwym zaksięgowaniu go (a z tego co rozumiem to mam taki obowiązek tak czy inaczej) składka pomniejszyła się znacząco