Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki nie wiem co zrobić. Regularnie co jakiś czas wysiadam psychicznie przez sam kontakt z ludźmi. W pracy raz jest ok,ale raz ktoś mi powie coś co mnie zdenerwuje to parę dni wkurzony chodzę xd i odrazu się pojawiają mysli o odejściu i czuje taka nienawisc do drugiej osoby. Czy może być to jakieś zaburzenie? Wiem że te rzeczy są głupie i normalną osobą się o takie rozmowy nie denerwuje ale mnie wypala w środku żeby po tym ta sama osoba powiedziała coś pozytywnego i odrazu wszystko przechodzi. Inna sprawa,moim marzeniem byłaby praca zdalna. Jest szansa mieć w miarę dobrą płatną pracę zdalną bez wyższego wykształcenia? Jakieś kursy,szkolenia,zawody w której kontakt z drugim człowiekiem jest minimalny? #pracazdalna #praca #psychologia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: praca zdalna to o----------e się, dawanie z siebie całego 30%
od roku widzą to goście w stylu Muska czy Zuckerberga, ta świadomość teraz dociera do Warszawy

może call center takie które możesz robić z domu?
masz kontakt z ludźmi, ale telefoniczny więc są mniej realni
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Szukasz oceny siebie w innych, zamiast ocenić się samodzielnie. Oczekujesz, aby inni określali twoją wartość, a gdy zaniżają twoją wartość, to czujesz się poniżony - pomimo że nic to nie zmienia odnośnie tego kim jesteś. Musisz zwyczajnie przestać brać to do siebie - zarówno te złe oceny, tak samo pochwały - to w żaden sposób cię nie określa. To jedynie sygnał, co druga osoba o tobie myśli. Może to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: polecam zdalną, miałem podobnie tj. nawet się fajnie gadało w biurze ale jak ktoś mi coś powiedział nieodpowiedniego to cały dzień miałem do bani, jeszcze po powrocie na chatę mieliłem a co a dlaczego

na zdalnym rzadziej się gada, a nawet jak jest spinka to jednak jakoś mniej osobowa bo w końcu to tylko "głosy z komputera"

dla takich osób jak ja i ty zdalna to wybawienie, a do
  • Odpowiedz