Aktywne Wpisy

Pawel993 +103
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz
M7RoyalMadrid +11
#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

Mirki budowlańcy pomóżcie! Będę układać nowe panele, ale mam problem z błędem jaki popełniłem ze starymi. Blok lat 70, nie było wylewki. Układałem w 3 pokojach i tylko w tym (dziennym - tu się najwięcej chodzi) zrobiło się w kilku miejscach obok siebie coś takiego jak na zdjęciu. Panele wyszły z zawiasów (łączeniach) ? Może była zbyt mała dylatacja przy ścianach? Może nierówne podłoże? Dodam że wtedy nie stosowałem podkładu, tylko taka najzwyklejsza pianka. I tylko w tych miejscach tak mam. Teraz mam zakupiony podkład XPS 5mm pod panele. Tylko w czym był problem ? Ktoś może się zna i powie :(? Nie chce powtórzyć tego błędu... #budowlanka #kiciochpyta #remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 904d49bc6c66b
PobierzMoże dylatacja, może źle spasowane panele, może za duże dziury w posadzkę.