Aktywne Wpisy

tytanowyy +70

iquiet +23
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz

Jest mi tak cholernie smutno - nie radzę sobie. Nie mam z kim porozmawiać, komu się wyżalić nawet. Może inaczej, mam, ale nie potrafię - jakiś czas temu moja przyjaciółka powiedziała mi, że ma już trochę dość mojego pesymizmu, marudzenia itd. i się zablokowałem, znowu wszystko trzymam w sobie.
Mam w sobie takie uczucie, jakbym się gotował w środku. Jakbym chciał płakać, krzyczeć, rozwalić coś - ale nie potrafię. Nie chcę też. Nigdy tego nie robiłem, nigdy nie byłem specjalnie emocjonalny. To chyba mnie niszczy od środka.
Chciałbym czuć się lepiej, chodzę na terapię - idzie to w dobrą stronę, ale czy starczy mi sił?
32 lvl wbity, za nieco ponad pół roku 33 wskoczy i co? I nic. Wegetacja bez celu i bez sensu, bez marzeń czy jakichkolwiek wartości. Żyje tylko dlatego, że nie umarłem. Jakie to jest żałosne. Naprawdę.
Myślałem, że napisanie tego coś mi da, ale chyba nic mi nie dało. Tylko, czy gdybym tego nie napisał, to coś by to dało?
#depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora