✨️ Obserwuj #mirkoanonim Planuję zakup działki na wsi w okolicach (mam na myśli nawet odległości powyżej 50km przy dobrym dojeździe) #krakow lub #warszawa i budowę domu. Mam zamiar pracować zdalnie ale chciałbym żeby dojazd kilka razy w tygodniu w wypadku pracy hybrydowej był realny. Czy ktoś z was interesował się tematem ? W jakich miejscowościach warto szukać takich działek ? Na co zwracać uwagę ? #wies #budowa #nieruchomosci
@mirko_anonim: 50km do Krakowa, kilka razy w tygodniu? Oszalałeś? xD Jak Cię wygonią serio na hybrydę w takiej formie to padniesz po chwili. Jak już to bym szukał gdzieś gdzie wylecisz na zakorkowaną obwodnicę.
@mirko_anonim: Albo bliżej niż 30km samochodem, albo niedaleko stacji kolejowej. Jak wyżej pisali - zajedziesz się jeżdżąc autem +100km/dziennie te kilka razy w tygodniu. Szukaj przy drogach kolejowych. Ja swojego czasu myślałem o kupnie działki i budowie domu w okolicach Węgrowa, ale nie ma tam ani kolei, ani dróg szybkiego ruchu. Coś może ciekawego na starość gdybym sobie gdzieś osiadł, ale jak młody jesteś to szkoda Twojego czasu. Może coś
@LongWayHome: Węgrów jest w uj daleko od czegoś bardziej sensownego. Już lepiej było celować w gminę Klembów. Przynajmniej kolej jest i jeszcze cen nie wywaliło tak jak pod Radzyminem. Chociaż ostatnio nie sprawdzałem szczerze mówiąc.
@mirko_anonim ja bym polecił Kołbiel czy Celestynow. Blisko trasy lubelskiej albo w drugą stronę do Góry Kalwarii i Piaseczna. Szybko dojechac do wawy przez POW albo nawet na Mordor. Jest pociąg w Celestynowie, Mazowiecki Park Krajobrazowy
Planuję zakup działki na wsi w okolicach (mam na myśli nawet odległości powyżej 50km przy dobrym dojeździe) #krakow lub #warszawa i budowę domu. Mam zamiar pracować zdalnie ale chciałbym żeby dojazd kilka razy w tygodniu w wypadku pracy hybrydowej był realny.
Czy ktoś z was interesował się tematem ? W jakich miejscowościach warto szukać takich działek ? Na co zwracać uwagę ?
#wies #budowa #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak Cię wygonią serio na hybrydę w takiej formie to padniesz po chwili. Jak już to bym szukał gdzieś gdzie wylecisz na zakorkowaną obwodnicę.
Jak wyżej pisali - zajedziesz się jeżdżąc autem +100km/dziennie te kilka razy w tygodniu. Szukaj przy drogach kolejowych. Ja swojego czasu myślałem o kupnie działki i budowie domu w okolicach Węgrowa, ale nie ma tam ani kolei, ani dróg szybkiego ruchu. Coś może ciekawego na starość gdybym sobie gdzieś osiadł, ale jak młody jesteś to szkoda Twojego czasu. Może coś