Aktywne Wpisy
Ostatnio byłem na randce z #tinder z dziewczyną 30 lat, która pracuje w wojsku. Jak mi zaczęła opowiadać jakie ma benefity, za co nie musi płacić, za jaką kwotę dostała od wojska mieszkanie 40m2, kiedy na emeryturkę idzie itp. to mi się odechciało ją poznawać i następnego dnia jej napisałem, że nie jestem zainteresowany. Gdyby jeszcze takie przywileje były za udział w wojnie czy coś podobnie niebezpiecznego, ale ona za
123radzio +14
Teraz rozumiem, czemu tak wielu ludzi sprzedaje swoje elektryki. Nie dziwię się widząc te kolejki na aplikacjach, i tak jest każdego dnia.
To jakiś absurd. Sam bym sprzedał auto, gdybym miał za każdym razem łaskawie stać i czekać na ładowanie.
#motoryzacja #samochody #autaelektryczne #elektryki #otomoto
To jakiś absurd. Sam bym sprzedał auto, gdybym miał za każdym razem łaskawie stać i czekać na ładowanie.
#motoryzacja #samochody #autaelektryczne #elektryki #otomoto
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dostałem od takiej babki psychiatry do której poszedłem, Faxolet ER w dawce w końcu wchodzącej na 37,5+75 mg dziennie. Brał to z was ktoś może, jest w stanie opisać jak na niego ten lek wpłynął oraz jak to się ma do innych leków? Chodzi mi o to "jak jest dobry". Ogólnie nerwica, zaburzenia lękowe, osobowości, lęk uogólniony, możliwe ptsd
#pytanie #psychiatria #psychiatra #psychologia #medycyna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Zaczełabyś to brać drugi raz? Mam stracha że to jakieś tabsy które psychiatra mi przepisała żeby zarobić bo ktoś jej to podtyka a ona rozprowadza dalej
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Odstawiałam stopniowo, najpierw przez miesiac polowe dawki. A skutki odstawienia dziwne ;/ zawroty glowy, otępienie, takie poczucie "prądu" w głowie, utrzymywało sie przez ok. tydzien po odstawieniu całkowicie.
Wrociłam do nich bo bez nich depresja wrociła po prostu.
A jak sie zaczyna je brać to na efejty trzeba najczęsciej czekac kilka tyg.