Aktywne Wpisy

cukierkowa +14
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
future_taylor +589

1. Chad grzmoto-kogut - jest
2. Brzydsza od niego szara myszka z niższym SMV - jest
3. Wybaczenie zdrady, bo zdrada chada to metafizyka - jest
4. Szara myszka oczekuje ślubu, jakby to była najważniejsza rzecz na świecie, chad w tym samym momencie rucha nastolatki
@mirko_anonim: Piękna zarzutka (。◕‿‿◕。)
Z całą pewnością, szczególnie, że pokazałaś że dajesz mu na to przyzwolenie to po co ma być wierny? Niestety, dorwałas taki egzemplarz, który nie jest wierny i nie sadze, że to się zmieni. Zrobił raz, zrobił drugi a to pewnie tylko tyle ile Ty wiesz a moze być tego dużo więcej. Jeszcze chłop komentuje inną odnośnie ich ślubu i ich dzieci, no w
-ideal
-zdradza mnie
Nawet mi ciebie nie żal xd
Niech zgadnę,
@mirko_anonim strach pomyśleć, co będzie jak będzie miał jakieś większe problemy w życiu do odreagowania. Codziennie inna laska z tindera? xD
Nie słuchaj tych zazdrośników, mizogonów inceluf, piękna miłość (。◕‿‿◕。) życzę powodzenia (machający papież)
@mirko_anonim: eh już coś mądrego chciałem napisać w stylu uciekaj, ale to jakiś gimbus pisał.