Aktywne Wpisy

annlupin +34
Cześć. Szukam chłopaka, który szuka dziewczyny, z którą mógłby rozwijać się intelektualnie, ćwiczyć pamięć, myśleć, zadawać sobie pytania. Który jest fanatykiem myślenia, którego sensem życia jest ćwiczenie umysłu, myślenie, rozwój, nauka. Na pewno bardzo by mnie to cieszyło, gdybym widziała, że jest taka osoba, która też szuka takiej osoby drugiej - do ćwiczeń, do wspólnej korelacji. Wiadomo, rozwój jest czymś najfajniejszym, samemu jest trochę żmudnym ćwiczeniem, a z kimś z kim się

annlupin +22
że tak zapytam nieśmiało jakie muzyczki do wina najlepiej
źródło: annlupin0098890
Pobierz

Mam 28 lat i niby nie narzekam jakoś bardzo na mój spokojny i poukładany żywot singla, ale chcąc nie chcąc bardzo zazdroszczę ludziom w związkach, którzy podróżują sobie razem po świecie. To chyba najlepsze życie jakie można sobie wyobrazić. Definicja czerpania z niego garściami.
Niby mam własne mieszkanie, fajny samochód, zarabiam spoko pieniądze i co miesiąc odkładam fajną sumkę, ale czy jestem człowiekiem szczęśliwym? No właśnie.
Byłem na kilku samotnych tripach, ale czułem się bardziej jak przegryw, nie wygryw. Zwłaszcza, gdy widziałem te wszystkie uśmiechnięte i zakochane w sobie pary.
Ktoś napisze, że większość tych związków z czasem się rozpadnie. Może i faktycznie tak będzie, ale odchorują swoje, a te wspomnienia zostaną z nimi na zawsze. Tego nikt im nie zabierze.
A człowiek wszystko rozkminia, kalkuluje, boi się podjąć ryzyko, boi się być zraniony, a czas nie stoi w miejscu. #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #podroze #zalesie #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: couple-sitting-on-beach-tropical-island-honeymoon-ocean-summer-shutterstock_151787042
PobierzOPie nic na siłe. Poznasz odpowiednią osobę i przestaniesz się zastanawiać ;)
Jedni żyją, inni patrzą
──────────
@mirko_anonim: Słowo na dziś - habiutacja. Zwyczajnie się do tego co masz przyzwyczaiłeś i przestałeś to doceniać - te auto, mieszkanie i zarobki zacne to jest już Twój base line.
Odpal sobie taki kanał "podróże wojownika" i zobacz np. odcinek z Włoch - koleś żyje Twoim dream life z fajną laseczką a
.
Ciężko się z tym walczy. Ale wszystko może się bardzo szybko zmienić więc nie poddawaj się. Póki co siłka i pakujemy.