Aktywne Wpisy

MonazoPL +34
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Kozacka oferta od banku Citi Handlowy powróciła – za zamówienie karty kredytowej (która może Cię kosztować okrągłe 0 zł) i spełnienie prostych warunków dostaniesz
źródło: dyson v8 citi monazo
Pobierz
tomwick55 +24
Ten cały Alex Haditaghi trzeba przyznać, że niezłą sobie młodą laskę znalazł. Także zaręczyny po 34 dniach, więc całkiem szybko
#ladnadziewczyna #mecz #zwiazki #blackpill #redpill
#ladnadziewczyna #mecz #zwiazki #blackpill #redpill
źródło: 1000027908
Pobierz

Jestem świeżo upieczonym inżynierem IT - zacząłem oglądać wiele filmów, gdzie ludzie wchodzili do IT od razu na stanowiska Mida/Seniora, bo na Juniorze jest ogromny przesyt. Mam nastawienie, że chcę w przeciągu dwóch lat mieć stabilne zarobki 15k+ z jednego etatu.
Nie wiem czy przeskoczenie na taki mental jest dobry, ale spróbuję. Za kilka miesięcy dam Wam odsiew, czy da się tak zrobić, że bez większego doświadczenia dostanę się na dobrze płatne stanowisko, gdzie się "zaczepie" i rozwinę. Myślę, że jestem dość zaradną osobą i potrafiącą rozmawiać, jeśli pierwsze rozmowy techniczne przejdą myślę, że może się to udać. Jedynie stresujące będą dla mnie pierwsze miesiące.
Ciągle mam takie obawy, przeskoczenia z pracy średnio płatnej do całkiem solidnie płatnej - aktualnie miałem rozmowę o pracę gdzie proponowali 16k na b2b - i uczucia mieszane. Bo nadal lekko czuję, że mogę się na to nie nadać jeśliby mnie przyjeli.
Czy jest tu ktoś taki, kto od razu wskakiwał na wyższe stanowisko? (Kiedyś miałem mental szukania internów / junior ofert)
Pracuje co prawda w IT, ale na takim mało perpektywicznym stanowisku :D
#it #praca #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Konczy sie tym, ze jak przepytuje ludzi na rozmowach to takie juniorki naklamaly w CV i nigdy nie powinny wyladowac
Wiedze techniczną posiadam i myślę, że jest ona większa od większości aplikantów, którzy wysyłają swoje aplikacje na oferty juniorskie. Posiadam dwóch znajomych z studiów, którzy automatycznie wskoczyli w swojej pierwszej pracy na mida/regulara, więc to całkowicie zmienia punkt widzenia. Wszystko zależy od