Aktywne Wpisy

serio_serio +332
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

fff112 +121
Czy dobrze rozmiem, że są tutaj ludzie który uważają, że krytykowanie tych kobiet to jest zło, nagonka i nie powinno się tego robić?
Wy jesteście zdrowi na umyśle?
#epstein
Wy jesteście zdrowi na umyśle?
#epstein

Duzo czytalem w internecie a takze tutaj na wykopie ze warto isc do zawodowki bo mozna zarabiac dobre pieniadze. Straszne to byly lata istnej zapasci intelektualnej przebywania z debilami ale dla zawodu warto sie przemeczyc. Jednak po skonczeniu i wejscia na rynek pracy zorientowalem sie ze wszystkie ogloszenia sa za minimalna lub jej okolice i to nawet w miastach wojewodzkich. Mialem po zawodowce zarabiac srednia krajowa przeciez. Wszedzie pisali ze braki wyuczonych specjalistow i placa naprawde duze pieniadze.
Niczego nie rozumiem. Czy w tych ogloszeniach jest podana pensja minimalna a wyrownanie do 8k pod stolem zeby ominac podatki?
Czy ja powieniem zalozyc JDG i wtedy bede zarabial dobre pieniadze jak bede sie oglaszal i ludzie beda do mnie dzwonic? Skonczylem zawodowke cukiernicza jezeli o to chodzi.
#zarabianie #pieniadze #wlasnafirma #praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To jdg szpachlarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@programista15cm: Nie bardzo rozumiem co masz na mysli.
@PiotrFr: Ale
Nie jest tak, że skończysz szkołę i już Ci się należy. To zapomnij. Ludzie kończą studia i orają za minimala
Ale to blisko. Albo murarz, przecież umiesz wyciskać bitą śmietanę xD
źródło: IMG_20231118_182612
Pobierz──────
Masz 20 lat? Jeśli tak to po co już chcesz wynajmować mieszkanie? Nie potrzebujesz tego. Poprostu nie rozumiesz wielu rzeczy. Kombinuj
Chcesz mi powiedziec ze tylko po zawodowce budowlanej zarabia sie kokosy a w pozostalych zawodach klepie biede i ze wybralem zly zawod?
──────────────────
@mirko_anonim: tak tak, a studia to studia. Praca to praca. Wszystko to samo