Aktywne Wpisy

dominges08 +78
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
1-1-1-1 +203
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Zastanawia mnie skąd w was - programistach jest tyle jadu i toksyczności, to jest aż smutne w jakim stanie emocjonalnym musicie być. Oczywiście nie mowa o wszystkich. W wojsku drą nad tobą mordę, a ty dalej czołgasz się w błocie kiedy twoje mięśnie i organizm już dawno odmówiły posłuszeństwa, pasja i charakter - dalej robisz robotę niewzruszony. Nowy wynalazek technologiczny? O super - mam nowego drona, a w dodatku jeszcze AI które przyda mi się na polu bitwy. Natomiast w IT?
"O mój boże, mam 7 lat doświadczenia i przez kryzys wyląduje na bezrobociu, branża zamknięta, it's over"
"Chat GPT rozwija się w spektakularnym tempie, daje maksymalnie 5 lat i jest pozamiatane"
"Na rozmowie o pracę zapytali mnie żebym opowiedział coś na swój temat, do dziś trzymam to w sobie"
"Jak to możliwe, że nie pasuje profilem do tego zespołu? Mam dość"
"Ale jak to, musze się odzywać i jeszcze pojawiać się w biurze? Interakcje społeczne?"
"Nie, nie możesz się przebranżowić rozumiesz to? Jak to spędziłem lata na studiach informatycznych, a gościu ze spawalni będzie robił mi konkurencje"
"I tak nie znajdziesz pracy"
"Zrobiłem 3 kursy i 2 aplikacje przepisane z tutoriala, a odpowiedzi 0, status rynku dla juniorów - zamknięty"
Obserwując wasze wpisy co raz bardziej widzę korelacje z tagiem przegryw czyli użalanie się nad sobą i obwinianie całego świata za swoje niepowodzenia tylko nie siebie. Już kij tam z wami, ale nie wmawiajcie młodym adeptom programistycznym waszych bredni spowodowanych niepowodzeniami, terapie również istnieją jak coś.
#programowanie #naukaprogramowania #it #programista15k
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Część z nich jest świadoma, że tak na prawdę
¯\(ツ)/¯
@Cachorro: Kolejny, który nie rozumie podstaw ekonomii. Nie ma tu żadnej patologii. Po prostu w IT najłatwiej outsource'ować pracę. Zagraniczne korpo robi wirtualne biuro w Polsce i już może zatrudniać na polskich warunkach programistów.
Natomiast taki Volkswagen najpierw musi kupić ziemię, postawić halę, kupić roboty etc. Te koszty ograniczają liczbę chętnych na takie inwestycje. A skoro liczba
Ja mimo wysokiej płacy itd. wiem, że dla korpo jestem cyferką, tak samo dla
@2-aminopirydyna: przy czym oczywiście aktywiści miejscy na twitterze wspominali, że największym złem, którym trzeba zająć się w pierwszej kolejności to zwykli goście, którzy mają 2 mieszkania w kredycie.
hurdur pseudoinwestorzy p0laki tylko mieszkania na kredycik brac potrafiom zamiast w gielde czy obligacje inwestować!!!!