Aktywne Wpisy

kaydan +13
Kupujesz samochód? Myslisz ze możesz sprawdzić na rządowej stronie historiapojazdu.gov.pl jego prawdziwą historię? Jesteś w błędzie. Możesz wpaść na mine.
Dzisiaj na potrzeby sprawy w sądzie generowałem raport pojazdu i okazało się, że mój samochód rozbity na autostradzie z totalną szkodą całkowitą w czerwcu 2025 przeszedł przegląd w kwietniu 2026 i zostal zarejestrowany - czyli ktoś naprawił, ktoś kupił i ktoś nim jeździ. Ciekawe czy wie co kupił.. w raporcie nie ma słowa
Dzisiaj na potrzeby sprawy w sądzie generowałem raport pojazdu i okazało się, że mój samochód rozbity na autostradzie z totalną szkodą całkowitą w czerwcu 2025 przeszedł przegląd w kwietniu 2026 i zostal zarejestrowany - czyli ktoś naprawił, ktoś kupił i ktoś nim jeździ. Ciekawe czy wie co kupił.. w raporcie nie ma słowa
źródło: 1000058094
Pobierz
Leżę se już
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
Dzień 6
Dzisiejszy dzień był spokojny bo cały dzień to głównie wizyta w mieście które powstało podczas gorączki złota, o nazwie Julian . Kopalnia była głównie zasilana dzięki pracy Azjatów . Jako że miasto leży kawałek drogi od szlaku, trzeba było dotrzeć tam autostopem . O dziwo udało nam się go złapać w 1 minutę. Dziś dzień spędziłem z 3 innymi wędrowcami. Panowie jechali do pracy przy rozbiórce jakiś
źródło: image_picker_D633F41E-DADF-49D6-A354-A57FD9B0F491-74472-000007F3F689D65F
Pobierz

Jestem programistą, w zawodzie już prawie 10 lat. Kilka miesięcy temu dostałem się do korpo, które na papierze wygląda dobrze, bo to ten legendarny FAANG, ale nie umiem się odnaleźć. Panuje tu kultura zapierdzielu, spontaniczne ślęczenie po godzinach to normalka. Do tego jakaś dziwna i imo bezproduktywna wenętrzna rywalizacja między różnymi działami. Wszystko to razem sprawia, że źle mi jest. Czy FAANG jest przereklamowany, czy to ze mną coś nie tak?
#pracait
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: praktycznie w każdym korpo to jest
Nie wiem czy