Aktywne Wpisy
zaq22 +10
#gielda
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc
Kapral w marines zarabia 3500 USD
Czy ktoś z was zgodziłby sie wylądować w Iranie i walczyć z dronami za 13k pln/mc

Rosalinea +13
Tak sobie dzisiaj z @Kakarot_Z wspominałam dawne edycje i wpisy na tagu….i zdałam sobie sprawę, że nie poszczególne edycje, a uczestnicy tych edycji stworzyli historię.
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (
Najczarniejsze, lub najzabawniejsze postaci zachowali się w naszej pamięci, ale tez największe zyeby. Giovanni z HP4, Clauno, Fitnesiara, NoNo i Keadratowa. Była też niezapomniana Klapessa,
Albo sezon3….:Kuba i słynne Luizzzaaaaa!!!
Grajoszek i jego pijackie ekscesy, których pewnie z uwagi na notorycznego kaca sam już nie pamięta (

Mam majątek osobisty równy 6 milionów złotych i nie wiem, na ile eksponować tę kasę w relacjach z kobietami? Bo jestem autystycznym przegrywem 5/10 z wyglądu, dynamika niewielka, kasę zarobiłem na giełdzie. Bo szukam żony z jednej strony, mam 39 lat, więc wiem, że mój czas się kończy, i wiem, że kasa pomoże znaleźć kobietę, ale z drugiej strony szukam prawdziwej miłości, a nie takiej, która poleci na kasę. Chce mieć rodzine i trójkę dzieci i trzy psiaki. #zalesie #kiciochpyta #heheszki #niebieskipasek #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie wiem jak dokładnie wyglądasz, ale ja bym sie skupił na tych rzeczach jak masz siano
1. Siłka -> ale tak żebyś był wyćwiczonym atletą
2. Jak masz jakis problem z wyglądem to może jakies delikate operacje plastyczne ? -> przeszczep włosów itd
3. Rozbudowane social media -> posty z zajebistych wakacji
podpowiem