Aktywne Wpisy

thorgoth +429
Turysta z Polski uderzył w twarz pracownicę Parku Narodowego Torres de Paine w Chile, gdy poprosiła, aby zgasił papierosa.
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już
W Parku obowiązuje całkowity zakaz używania ognia i palenia papierosów ze względu na susze i duże ryzyko pożarów.
Po ataku próbował uciec, ale został ujęty przez innych zwiedzających i przekazany chilijskiej policji. Sąd skazał go w przeliczeniu na 60 tysięcy złotych grzywny i zakaz wjazdu do Chile przez 3 lata. Mężczyzna został już

serniczekwiedensky +284
Jak poznawalam chlopa myslalam sobie mlody informatyk bedzie duzo zarabial jako programista a on przyznal sie ze myslal o mnie mloda prawnicza bedzie duzo zarabiala jako adwokatka. Oboje malo zarabiamy ale jestesmy razem i wlasnie leze mu na jądrach.

Ja pier… obżarłem się wczoraj ciasta po pasterce i miałem konkretny sen ( ͡° ͜ʖ ͡°) śniło mi się, że peklowałem w hotelu moja przełożona (bardzo zadbana, rozwódka, 50+). Pracuje w tym miejscu od niespełna roku, babeczka od samego początku jest do mnie mocno pozytywnie nastawiona, często idzie mi na rękę, załatwia coś za mnie. Średnio raz, dwa razy do roku organizowane są konferencje zawodowe na 2-3 dni, w tym roku i ja i ona zostaliśmy w robocie. Bylo bardzo dużo pracy, ale pół żartem pół serio gdzieś bylo rzucone, że za rok my jedziemy, a reszta zostaje. Patrzę ostatnio na listę szkoleniową, a tam nasza dwójka ( ͡° ͜ʖ ͡°). Robota jest najlepsza ever, w poprzedniej z-----------m dwa razy bardziej, za dwa razy mniej. I tak zastanawiam się czy zostawić to wszystko w sferze marzeń czy w razie czego iść na żywioł? #praca #sny #dylemat
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Peklować?
źródło: latest
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi