Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zniknąłem i mnie nie ma w rejonach gdzie się wychowywałem. Nikt nie zapyta co u mnie. Dobrze się trzymam teraz i wracam na prostą, ale dobija fakt, że nawet jakby coś się stało to nikt by się nie zainteresował, ani nie zmienił swojego zachowania.

Nawet jeśli ktoś ma wobec mnie wyrzuty sumienia, to będzie próbował to zadośćuczynić poprzez pomoc, ale komuś innemu.

Brzmi to jak post kogoś kto ma nierówno pod sufitem, ale co ja poradzę, że takie rzeczy można sobie uświadomić.

Tak, tak, pewnie to ja się innymi nie interesuje zaraz usłyszę.

#samotnosc #depresja

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: A co się ma ktoś interesować? Jeśli to nie jest jakaś zażyła relacja to co kogo obchodzi kto po osiedlu chodzi. Ja bym pomyślał, że się wyprowadziłeś i tyle.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Wyprowadzasz się to kontakty się urywają, chyba że byliście najlepszymi ziomeczkami xx lat a i to się potrafi urwać. Z wieloma ludźmi z którymi imprezowałem, podróżowałem itd ponad 10 lat życia po wyprowadzce kontakt urwał się tego samego dnia, okazuje się że czasem scala nas po prostu wspólne towarzystwo a nie jakaś głęboka przyjaźń.

Ja mam kilku ziomeczków w różnych częściach Polski z którymi gadam średnio raz na
  • Odpowiedz