✨️ Obserwuj #mirkoanonim Mirki, potrzebuje pilnie rady. Od jakiegos czasu mocno rozmyślałem nad wyprowadzką z domu rodzinnego. Mieszkam z rodzicami i nie zyje nam sie najlepiej. Ostatnio zaczeli tak o---------c ze nie moge tego dłuzej tolerować. Ciągły gaslighting i kontrola. Juz sam sobie nie wierze bo jestem sam przeciwko nim. Niedawno rozwiązałem umowe i obecnie jestem bez pracy, mam 4k oszczędności. Jakie mam opcje żeby wyprowadzić sie natychmiast? Czy zatrzymanie sie w jakims tanim motelu i w tym czasie szukanie pracy i mieszkaniia ma sens? Nie mam do kogo sie udać niestety, muszę cos za zaoszczedzone pieniądze wymyślić. W gre wchodzi miasto wojewodzkie #pytanie #zalesie #depresja
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Mirki, potrzebuje pilnie rady. Od jakiegos czasu mocno rozmyślałem nad wyprowadzką z domu rodzinnego. Mieszkam z rodzicami i nie zyje nam sie najlepiej. Ostatnio zaczeli tak o---------c ze nie moge tego dłuzej tolerować. Ciągły gaslighting i kontrola. Juz sam sobie nie wierze bo jestem sam przeciwko nim.
Niedawno rozwiązałem umowe i obecnie jestem bez pracy, mam 4k oszczędności. Jakie mam opcje żeby wyprowadzić sie natychmiast? Czy zatrzymanie sie w jakims tanim motelu i w tym czasie szukanie pracy i mieszkaniia ma sens? Nie mam do kogo sie udać niestety, muszę cos za zaoszczedzone pieniądze wymyślić. W gre wchodzi miasto wojewodzkie
#pytanie #zalesie #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim