✨️ Obserwuj #mirkoanonim Fizjoterapeuci to kuglarze, szamani, masazysci po 5letnim kursie, change my mind. Od zawsze mam duzo kontuzji, taka szklanka ze mnie i chodzilem do wielu fizjoterapeutow przez lata. Chodzilem nawet na indywidualne zajecia z fizjo trenerem na silownie zeby sprawdzic czy dobry mam wzorzec ruchu, robilismy cwiczenia wzmacniajace i nic to kompletnie nie dalo a takie zajecia 200zl/h Ostatnio czare goryczy przelala laska, ktora slowem mi nie powiedziala co mi moze dolegac i po 30minutach masazu powiedziala ze to tyle na dzis XD Nigdy wiecej. Na youtube znalazlem typa squat academy, porobilem troche cwiczen od niego i czuje znaczna poprawe xD Jestem ciekaw czy to polscy fizjo takie gowno prezentuja czy to ja tak pechowo trafialem ze zaden nigdy nie potrafil pomoc. #fizjoterapia #fizjoterapeuta
@mirko_anonim: Jestem po kilku operacjach kręgosłupa i nie tylko. Po każdym zabiegu chodziłam na rehabilitację na NFZ i rzadko kiedy byłam niezadowolona. Może raz, czy dwa trafiłam na fizjoterapeutki z których nie byłam zadowolona. Miałam ćwiczenia indywidualne i masaże. Zawsze poprawiali mój stan. Latem byłam w szpitalu, na rehabilitacji prywatnej i byłam zachwycona zespołem. Tylko jedna dziewczyna była średnia, reszta osób 100% profesjonalizmu. Mój fizjo był najlepszy, dostał mój przypadek
@mirko_anonim: po prostu nie rozumiesz do kogo i po co przychodzisz. Fizjo to jest rehabilitacja, a po info co ci powoduje kontuzje to nie do fizjo kretynie xd
Fizjoterapeuci to kuglarze, szamani, masazysci po 5letnim kursie, change my mind. Od zawsze mam duzo kontuzji, taka szklanka ze mnie i chodzilem do wielu fizjoterapeutow przez lata. Chodzilem nawet na indywidualne zajecia z fizjo trenerem na silownie zeby sprawdzic czy dobry mam wzorzec ruchu, robilismy cwiczenia wzmacniajace i nic to kompletnie nie dalo a takie zajecia 200zl/h
Ostatnio czare goryczy przelala laska, ktora slowem mi nie powiedziala co mi moze dolegac i po 30minutach masazu powiedziala ze to tyle na dzis XD Nigdy wiecej. Na youtube znalazlem typa squat academy, porobilem troche cwiczen od niego i czuje znaczna poprawe xD
Jestem ciekaw czy to polscy fizjo takie gowno prezentuja czy to ja tak pechowo trafialem ze zaden nigdy nie potrafil pomoc.
#fizjoterapia #fizjoterapeuta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim