Aktywne Wpisy
Pulsuje ten, kto ani razu nie był w automacie z butelkami żeby oddać puste butelki.
Ja nie kupuję niczego co jest zwrotne.
#segregacjaodpadow
Ja nie kupuję niczego co jest zwrotne.
#segregacjaodpadow

r5678 +320

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak Wam się żyje w #rzeszow?
Rozstaje się z partnerem po 8 latach związku. Do tej pory mieszkałam w Warszawie, ale pochodzę z podkarpacia, tu mam rodzinę, przyjaciół i w takim momencie wolałabym być bliżej bliskich. W Warszawie mam pracę, która mnie nie satysfakcjonuje, wynajem pochłonie 70% mojej wypłaty, a o kupnie mieszkania na razie mogę zapomnieć przy tych cenach. Myślę też o tym, żeby wrócić do Rzeszowa na stałe. Jak oceniacie rynek pracy, zarobki, sytuację mieszkaniową? Nie wiem czy będę mogła pracować zdalnie, ale chętnie za to nauczę się nowych rzeczy.
#rzeszow #nieruchomosci #pracbaza
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Tu cie grzeje trochę xD Lublin ma bliżej do stolicy, przez co możesz mieć zarobki Warszawskie, a ceny Lubelskie na hybrydzie/zdalnej.
@mirko_anonim: #niezaleznakobieta
W każdym innym przypadku awans to przeprowadzka do Warszawy, bo tam są centrale korpo na Polskę.
Fakt, Lublin tylko jak jesteś ogarnięty, inaczej moze byc ciezko z praca. Ja problemow nie mam, ale są znajomi z nizszymi kompetencjami i problem mają. Ogólnie nie zamienię tego miasta na zadne inne. Mogę spokojnie poruszać się samochodem bo nie ma duzych korków, jest zielono, patodeweloperka nie jest tak rozpowszechniona jak w innych miastach.Nie ma też dużo ludzi i zdecydowanie mniej Ukraincow niz
@majkel88
W centrum za salatke cezar zplacisz 52zl, za steka ponad 100. Kebsy od 15-30zl. Piwko w centrum od 15-23 zl/0.5l. Jeszcze pare lat temu poleciłabym Rzeszow jako spoko miejsce do zycia,