Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +446
To, co jest dla mnie najbardziej szalone w tym wszystkim, to że jeśli GTA 6 faktycznie wyjdzie w listopadzie, to przy założeniu podobnego cyklu produkcyjnego następna część, GTA 7, mogłaby pojawić się dopiero gdzieś około 2040 roku.
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
I nagle to wszystko zaczyna brzmieć jak zamknięty rozdział.
Pamiętam pierwsze odpalenie GTA 3, jeszcze ten dziwny, trochę surowy Liberty City, gdzie wszystko robiło wrażenie samego faktu, że można tak po prostu biegać po mieście. Potem mały
źródło: image
Pobierz
Kampinos +34
#samochody #motoryzacja
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
Czaicie, że nowe audi fabrycznie mają świecące logo z tyłu? xD Neony na spodzie są w opcji? Już pomijam fakt, że ta nowy stylistyka tylnych świateł jest obrzydliwa.
źródło: 000LIHFNNDWJWWXW-C461_webp
Pobierz

Kończę wieloletni związek z facetem, któremu odwidziało się ślubu i dzieci. Mam 28 lat, czuję się bezwartościowa i mam ogromną pustkę w sercu. Przygotowywałam się od 2 lat do macierzyństwa, czekałam bo najpierw lepsza praca, mieszkanie, stabilność. I jak juz mielismy konkretne plany kilka dni temu usłyszałam, że jemu instytucja małżeństwa nie odpowiada i dzieci też mieć nie chce, bo go ograniczą. Czuję się jakby ktoś wbił mi nóż w serce. Zawsze marzyłam o rodzinie, o dziecku lub dzieciach, którym pokażę że mimo wszystko ten świat jest fajny. Może nie jestem jeszcze taka stara, ale mam problemy, które mogą mi utrudnić zajście w ciążę. Teraz przeżywam dramat związany z rozstaniem i zanim zechcę kogokolwiek znowu szukać pewnie minie spro czasu i takim sposobem czuję, że może być już dla mnie za późno. Chciałam się tylko wygadać, bo wstyd mi nawet zadzwonić do rodziców.
#depresja #zalpost
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
1) desperacko szukanie
2) branie co się trafi
3) zalanie
Daj ogłoszenie w biurze matrymonialnym i bierz gościa z pracą i sensownym podejściem do życia i zrobisz dzieciaka w rok.
Jak będziesz czekać na "TeGO jEDyNego" to faktycznie już po ptakach ¯\(ツ)/¯
Teraz nawet nie powinienem mieć własnych. Pomijając problemy kardiologiczne spowodowane wada genetyczna to na dodatek wcinam leki przy których mam zakaz... I tak oto uwielbiając swoje siostrzenice, chcąc mieć własne dzieci zostałem całkiem sam...
Ale jeszcze masz czas, trzymam kciuki, może jeszcze będzie pięknie ;)
@Krachu: no a co ma zrobić? Oszukał ją i cały związek zbudował na kłamstwie. Też bym taką babę z domu wywalił ¯\(ツ)/¯
Z treści jednak wynika że to chłop oszukiwał/zmieniał zdanie, bo chciał dzieci i małżeństwa, a potem mu się odwidziało
czemu wszyscy moi znajomi używający takiego s-----------o słownictwa są po rozwodach xD
Dałbym Ci 10 plusów jakbym mógł, pięknie podsumowane. W jakimś wątku kiedyś ktoś fajnie napisał, że jeśli dla kobiety ważniejszy jest nieistniejący człowiek, niż facet z którym jest od lat, to dobitnie to pokazuje jak bardzo takiej kobiecie na tym facecie kiedykolwiek zależało ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: Czy przypadkiem tych lub innych problemów nie przekażesz dalej?
Bo ważniejsze jest przeżegnanie się przed szamanem niż jego czyny, rozumiem...
@mirko_anonim: wiadomo twoje zachcianki sa wazne, zdanie chlopa nie ma znaczenia