Aktywne Wpisy

zajsty +304
W 26 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL26
Pobierz
123_ +252
źródło: us-bank-tower
Pobierz

@mirko_anonim: jakaś zdecydowana większość mężczyzn którzy nie są chadami i oskarkami.
Chciałbym potrafić zaakceptować samotność ale nie potrafię, co z kolei kończy się tym ,że siedzę na tych apkach randkowych choć wiem ,że to strata czasu :(
moim zdaniem trzeba myśleć pozytywnie - jeśli już te apki są grane to realnie z zegarkiem w ręce 10 minut dziennie max bo i tak prawdopodobieństwo niewielkie sukcesu (ale nie zerowe) - a zwielokrotnienie tego czasu w apce nic nie daje
pozostaje praca nad sobą i okresowe próby gadki na mieście w ramach jakichś wydarzeń kulturalnych
Nie wiem, ale w sumie ja niecsxukam, bo nając prawie 40 lat i będąc prawiczkiem również oczekuję dziewictwa, a takiej która by chciała prawie 40 letniego prawiczka żadna dziewica nie będzie chciała, bo zbyt duża różnica wieku, więc poszedłem w mgtow.
Proszę:
https://pamietnikpodrywacza.wordpress.com/2021/06/14/gdzie-poznawac-dziewczyny/