Spóźniony obiad potreningowo, porowerkowy, 300g+ rostbefa z biedry (roast me), 70g ryżu i troszkę pomidorków z kiełkami rzodkiewki.
Czekałem na siłce aż deszcze przestanie lać by móc wrócić rowerem do domu. Po drodze napotkałem wielkie bajoro po deszczu, bez możliwości jego ominięcia. Nie wiedząc jak głębokie, dokonałem skoku wiary i przejechałem (29 calowe opony), koleżka na składaczku z małymi kółkami stał przy wodzie i łapał się za głowę.
@Loob77 Daje radę - to mój ulubiony obiad do zrobienia na szybko. Oto przepis, skądś z neta wziąłem i stosuję od dłuższego czasu:
Wyjmuję steka co najmniej godzinę przed przyrządzeniem, myję w wodzie i osuszam. Następnie obtaczam w małej ilości oliwy z oliwek i daję trochę pieprzu. Wrzucam do grilla elektrycznego (pewnie na patelce też idzie zrobić, ale trzeba
@Harzu: no muszę, nie mogę się powstrzymać XD nie z powodu skąd mięso, to nie Ameryka że wszędzie można łatwo kupić super steka. Nie bez powodu nie robi się steka na takim zamykanym grillu, z zewnątrz wygląda jak ugotowany, brak jakiegokolwiek wysmażenia , skorupki z braku lepszego polskiego słowa.
pewnie na patelce też idzie zrobić, ale trzeba dać więcej tłuszczu
nie dajesz więcej
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Spóźniony obiad potreningowo, porowerkowy, 300g+ rostbefa z biedry (roast me), 70g ryżu i troszkę pomidorków z kiełkami rzodkiewki.
Czekałem na siłce aż deszcze przestanie lać by móc wrócić rowerem do domu. Po drodze napotkałem wielkie bajoro po deszczu, bez możliwości jego ominięcia. Nie wiedząc jak głębokie, dokonałem skoku wiary i przejechałem (29 calowe opony), koleżka na składaczku z małymi kółkami stał przy wodzie i łapał się za głowę.
Jak masz autyzm to sorry.
@LuCzadoreQ nie mam xD
@Loob77 Daje radę - to mój ulubiony obiad do zrobienia na szybko. Oto przepis, skądś z neta wziąłem i stosuję od dłuższego czasu:
Wyjmuję steka co najmniej godzinę przed przyrządzeniem, myję w wodzie i osuszam. Następnie obtaczam w małej ilości oliwy z oliwek i daję trochę pieprzu. Wrzucam do grilla elektrycznego (pewnie na patelce też idzie zrobić, ale trzeba
Komentarz usunięty przez autora
@Harzu: no muszę, nie mogę się powstrzymać XD nie z powodu skąd mięso, to nie Ameryka że wszędzie można łatwo kupić super steka. Nie bez powodu nie robi się steka na takim zamykanym grillu, z zewnątrz wygląda jak ugotowany, brak jakiegokolwiek wysmażenia , skorupki z braku lepszego polskiego słowa.
nie dajesz więcej