@mirko_anonim: wydawanie pieniedzy na jakies pakiety premium i boosty nic nie dadzą jeżeli twój wygląd jest poniżej średniej. Już lepiej te pieniądze wydawać na siebie, na naukę, na zmiane pracy itp
@mirko_anonim: temat znany, ostatnimi laty algorytm tam strasznie został wyśrubowany - więc na koncie faceta które nie jest w całości "czyste" (zarówno nowy mail / numer telefonu jak i totalnie nowe foty) to premium jest wymagane żeby cokolwiek tam wpadało sensownego
inaczej po dniu, dwóch kurek zostanie zakręcony i bieda total
myślę, że nawet nie dla pieniędzy a dla zdrowia psychicznego trzeba temat ograniczać do totalnego minimum - max 10 minut dziennie
Anonim (nie OP): Zamiast płacić wielkim korporacjom typu Tinder lub Badoo, lepiej zapłać za szybkie randki. Jest kilku organizatorów w wielu polskich miastach, np. speed-dates, svatka, dreamdate, minirandki. Cena około 40 złotych. Na pewno większe szanse poznania kogoś niż w tych portalach nastawionych na wyciągnięcie kasy.
@mirko_anonim: A ja nie wydałem ani złotówki na tindera i też nikogo nie znalazłem ani nawet nie miałem par. Jeśli nie widać różnicy to po co przepłacać? ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim nie lepiej te pieniądze wydać na coś, co realnie ułatwi poznanie kobiety? Zainwestować w siebie, przeanalizować w czym problem i dlaczego tak ciężko kogoś znaleźć. Ewentualnie wydać na jakiś wyjazd dla singli itd.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
inaczej po dniu, dwóch kurek zostanie zakręcony i bieda total
myślę, że nawet nie dla pieniędzy a dla zdrowia psychicznego trzeba temat ograniczać do totalnego minimum - max 10 minut dziennie
Dziekujemy ze jestes z nami.
źródło: 10
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo