Aktywne Wpisy
Dentoray +116
Po 2 latach bawienia się w bukmacherkę i obstawiania meczów za drobne, wyciągnąłem saldo z konta ile przelewów poszło do sts oraz superbet, oraz ile wpływów otrzymałem od tych dwóch bukmacherskich firm z powodu wygranych:
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,
na STS oraz SuperBet wpłaciłem łącznie przez dwa lata - 18400 złotych
Przelewy przychodzące jakie uzyskałem z wygranych to 6200 złotych
Jestem na minus 12k przez 2 lata gry - i to nie grania na pałę, ale po analizach,

RECAPTCHASSIE +33
Na tagu pojawił się plusowany przez ponad 100 wyznawców Konfitury post z wywodem jakoby "kierowcy prowokowali konfiturę, a nie on ich".
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po
Więc przypominam : pseudoaktywista Konfitura wybiera najbardziej nieżyciowo zaprojektowane miejsca w Warszawie. Prowokuje konflikty z ludźmi zmuszonymi przez nieudolnych urzędników do naginania zasad. Kręci to kamerką, publikuje na YT zarabiając na reklamach i wpłatach. Do podbicia oglądalności dzwoni na policję i używa policjantów jako darmowych statystów.
Część społeczeństwa mająca mentalność po

#nerwica
Czy ktoś tutaj miał nerwicę lękową? Różne irracjonalne leki i fobie? Co pomogło? Leki (jakie) czy terapia (jaką?). Aktualnie boję się już własnego cienia. Każdy telefon mnie przeraża. Mam wrażenie, że zaraz stanie się coś złego. To jest straszne. Biorę leki, które pomagają na depresję, ale zupełnie nie pomagają na leki #depresja #nerwica #psychiatria
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pomagają na załamanie, ale nie raczą sobie z lękami
─────────────────────
A skąd mam je wziąć? Biorę leki od kilku lat. Te leki powinny pomagać, ale pomagają tylko na depresję. Nie pomagają na lęki.
─────────────────────
@kamillosbombos i jaki lek Ci w końcu pomógł? Ile to zajęło?
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Z leków to Paroksetyna jest dobrym lekiem na lęki (a brałem większość klasycznych SSRI / SNRI) i przy paroksetynie rzeczywiście po jakimś czasie pojawia się spokój ale też takie podejście - wywalone na wszystko.
Pregabalina jak siądzie to też jest pomocna bardzo (ale na mnie działała w inny sposób - pobudzała mnie więc unikam)
No i na noc mianseryna 30mg czy tam trittico 75mg.
No i na pierwszy miesiąc