Aktywne Wpisy

Notakaprawda +161
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +471
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

Mialem kiedyś stronkę, gdzie polecałem jakieś produkty z g2a. Po latach zalogowałem się na g2a i widzę, że mam do wypłaty prawie 1000 eur. Są metody płatności:
- przelew bankowy
- payoneer
- skrill
- bitcoin
Jest jakaś opcja, by w tej sytuacji uminąć US?
#kryptowaluty #bitcoin #shitcoin #skrill #payoneer #us #skarbowka #urzadskarbowy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Co do opłacania rachunków przez lokatora, to pytałem kiedyś o to na wykopie to pisali, że nie muszą one być opłacane przez lokatora, a wystarczy, że w umowie się wpisze jaka część jest za rachunki, a jaka
Co do opłacania rachunków przez lokatora, to pytałem kiedyś o to na wykopie to pisali, że nie muszą one być opłacane przez lokatora, a wystarczy, że w umowie się wpisze jaka część jest za rachunki, a