Aktywne Wpisy

darknightttt +4
Jeśli jesteś przeciwny aborcji - zrób wazektomie i zabezpiecz swoje plemniki. Rozpowszechniaj informacje na ten temat.
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki
Szybko, tanio, bezpiecznie.
#zwiazki

Bipolar- +7
Coraz więcej moich kolegów i koleżanek nie radzi sobie psychicznie z tą nagonką. Większość z nas dopiero niedawno odebrała PWZ, a cierpimy za grzechy starszych kolegów. Tak, system jest patologiczny i wymaga głębokiej reformy i wyeliminowania pola do nadużyć, ale to co obecnie się dzieje to przesada. Odkąd żyje, to nie widziałem jeszcze nigdy takiej zorganizowanej i masowej nagonki na jakąś grupę ludzi
#lekarski #lekarz #medycyna
#lekarski #lekarz #medycyna

Hej,
Przez ostatnie wycieki stwierdzilem ze jestem strasznie nieostrożny w internecie. Do kazdego konta mam takie same haslo. Chcialem sie lepiej zabezpieczyć. Czy hasla w pęku kluczy na iphonie sa bezpiecznie? Chcialem ustawic szyfrowane za pomoca generatora z IoS i trzymać je tam zapisane. Jest to dobra opcja? Może macie lepsze opcje na zabezpieczenie swoich hasel?
#bezpieczenstwo #hasla #ios #pomoc #zabezpieczenia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
2) Wymyślasz sobie frazę, którą pamiętasz i hasła generujesz w generatorze.
Dwie chyba najskuteczniejsze metody. Nawet jeśli ktoś dostanie się do obu "baz" haseł to nic mu to nie da bez tej frazy na początku, którą będziesz znał tylko Ty.
Do tego ustaw autoryzacje 2 factor w krytycznych dla siebie serwisach.
Szansa że ktoś cię opierdzieli spada znacząco, reszta zależy od twojego rozsądku więc lepiej nie szukaj nagich zdjęć na ruskich stronach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi