Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +320
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +150
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

Psychoterapeuta - mam kilka pytań, gdyż nigdy nie korzystałem, a na 100% mam taką potrzebę tam pójść(wizyta na prywat).
1. Czy jeśli skorzystam z wizyty u psychoterapeuty, to zostanie to jakoś odnotowane w systemie, nie wiem lekarz rodzinny czy medycyny pracy lub zakład pracy będzie o tym wiedział?
2. Czy jeśli moim problemem są trudności w nawiązywaniu kontaktów społecznych oraz poczucie niskiej wartości, a także takie myślenie, że każdy na mnie patrzy i mnie obgaduje, mój wygląd, moje życiowe decyzje to czy zostanę po pierwszej wizycie skierowany na jakieś ćwiczenia w grupie? W sensie wolałabym wygadać się jednej osobie i usłyszeć jakieś porady, co robić żeby było lepiej, gdyż co innego jest porozmawiać z kimś z rodziny a z kimś obcym, który cię nie wyśmieje albo powie ci że takie jest życie i czemu się tak boisz rozmawiać z ludźmi.
3. A może jest jakaś opcja porozmawiać za opłatą z psychoterapeutą na czacie online, w ramach takiego sprawdzenia jak to wygląda w rzeczywistości?
4. Może ktoś miał podobny problem jak ja, ma jakieś doświadczenia związane z wizytami ?
5. 13 lat temu miałem pewien epizod związany z moją nauką, byłem niezłym uczniem i dorobiłem się jakiegoś strachu z powodu dostania słabej oceny, do tego stopnia, że moje zachowanie spowodowało, iż moja mama uznała, że w tajemnicy przede mną umówi mnie do psychologa. Jakie było moje zdziwienie, gdy po zobaczeniu mnie mówiącego do mamy, że nie chcę tam iść i w ogóle pod wpływem emocji, pani psycholog machnęła ręką i powiedziała, że nas nie przyjmie.
6. Pytań więcej nie mam, może po komentarzach coś mi przyjdzie do głowy.
#zdrowie #psychologia #medycyna
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nie
wielkie dzięki, trochę stres mi minął
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────