Aktywne Wpisy
retromirek +360
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

moll +38
Hit niejednych urodzin w latach dziewięćdziesiątych, a tak mnie nostalgia naszła
#kuchniamoll #gotujzwykopem
#kuchniamoll #gotujzwykopem
źródło: 1000020197
Pobierz

@mirko_anonim: Ja wziąłem. Co teraz?
Wystarczy budować w górę
@mirko_anonim: że co? Ze znajomych większość ludzi kupiła mieszkania samodzielnie. Bo jakby mieli czekać na małżeństwo (by kupować wspólnie), to kiedy by kupili pierwsze mieszkanie? Średnio bliżej czterdziestki?
@mirko_anonim: Chyba kurła w Warszawie. Polska powiatowa takich pieniędzy nigdy nie widziała. Ja z Obajtkiem mamy średnio po kilkanaście/dziesiąt nieruchomości. XD
Jak myślisz, czy warto się wiązać z kimś na poważnie w dzisiejszych czasach?
Taki wykopek narzeka, że nie stać go mimo zarabiania średniej krajowej na mieszkanie w powiatowym, a taka Anetka + Mariusz robią dwie średnie i to oni kupują mieszkanie, żeby zakładać tam
Natomiast ogólnie prawda, że ceny dostosowywane są do czegoś co w USA nazywają household income, na nasze dochód gospodarstwa domowego więc jeśli kiedyś przeciętne gospodarstwo miało 1 źródło dochodu to ceny były ustawione tak, że równie dobrze tego zarabiającego było stać solo. Dzisiaj podstawą są gospodarstwa z 2 źródłami dochodu to wszystko z perspektywy singla jest drogie,
Komentarz usunięty przez moderatora