Aktywne Wpisy

mirko_anonim +52
✨️ Jak radzić sobie z wyzwiskami w rodzinie? Ⓘ
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by
Ocencie sytuacje.
Ubieramy rano dziecko do żłobka. Ona ubiera lewy bucik, ja prawy, spieszymy się. Ona swój skończyła wcześniej i nagle zabiera się za mój ze słowami "daj to bo robisz jak nieudacznik". Słowo "nieudacznik" jest dla mnie jak płachta na byka. Nie chcąc wyzywać klepnąłem ją wierzchem dłoni o ramię. Nic jej się nie stało, kucała więc gdybym zrobił to mocno, to by

Lewusx +181
Minęły już prawie dwa tygodnie, ale mimo to wrzucam podsumowanie startu w Niemczech, zawody rangi PRO. Federacja NPC, ta do której należą najważniejsze zawody na świecie, zwane „Mr. Olympia”.
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
Zawody pod względem frekwencji, największe w bieżącym roku, aż 33 zawodników kulturystyki ciężkiej.
Poziom, kosmiczny.
Moje
źródło: 9B761DD7-EE04-49D4-9998-ED702D029599
Pobierz![I Krucjata. Jak rozpoczeły się wyprawy krzyżowe [Podcast historyczny]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/a55e4669a15da9d43e108105466074b3de4219c0d1720c3dfd4acc7d17b57716,q80.jpg)

Witam Mirki,
jaką #szkola polecacie do intensywnej #nauka #angielski w #warszawa w okresie wakacyjnym? Zależy mi na dużej ilości godzin, cena nie gra aż takiej roli. Mój obecny poziom angielskiego to około B1+. Do jakiego poziomu byłbym w stanie dojść po trzech miesiącach? Taki kurs ma waszym zdaniem sens?
#pytanie #pytaniedoeksperta #jezyki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie ma czegoś takiego, chyba że gość ma zespół aspergera i niesamowity iq
@PanKapibara: to że zdał egzamin na C1 nie musi oznaczać, że osiągnął poziom C1 tylko nauczył się jak zdać egzamin na C1.
Wziąłbyś losowego anglika i mógłby mieć gorszy wynik od polaka, bo każdy egzamin trzeba wiedzieć jak zdawać, każdy ma swoją dziwną specyfikę.
@kabotyno: oczywiście, że nie ma czegoś takiego, takie pierdy piszą tylko ludzie, którzy co najwyżej gadają/czytają o uczeniu się i zdawaniu, ale napewno tego nie robią ( ͡º ͜ʖ͡º)
@PanKapibara: spoko ja się tylko 31 lat uczę i to moje C1 w porywach dochodzi do C1 XDDDD
https://hellyeah-english.pl/?fbclid=IwAR2raA1HkMPuCbQlGiXkGjNCnvu6coitPj5ZXc55w5KOAqlIYJSsbd_Rl58#start-anchor