✨️ Obserwuj #mirkoanonim I znowu te mysli. Wszyscy razem, nie ma spacerujacych samotnie ludzi. Leza szczesliwi na trawie w grupach albo parach a ja? Cos ze mna musi byc nie tak ze jestem sam. Czemu nie zasluguje na szczescie? #samotnosc #zalesie #gorzkiezale
i kolejny, mylisz skutek z przyczyną. Op był x lat samotny i się nie żalił ale coś w nim pękło i przyszedł się pożalić.
@mati1990: powiedzmy, że jestem/byłem długie lata w takiej samej sytuacji jak op i wiesz co? Mógłbym też się teraz użalać nad sobą, bo właśnie wróciłem z zakupów do pustego mieszkania, widziałem masę spacerujących par a sam również mam dość samotności, która mnie niszczy, ale użalanie się
I znowu te mysli. Wszyscy razem, nie ma spacerujacych samotnie ludzi. Leza szczesliwi na trawie w grupach albo parach a ja? Cos ze mna musi byc nie tak ze jestem sam. Czemu nie zasluguje na szczescie?
#samotnosc #zalesie #gorzkiezale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: bo wolisz się żalić na wykopie
@mirko_anonim nie każdemu obiecywano różową ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@mati1990: powiedzmy, że jestem/byłem długie lata w takiej samej sytuacji jak op i wiesz co? Mógłbym też się teraz użalać nad sobą, bo właśnie wróciłem z zakupów do pustego mieszkania, widziałem masę spacerujących par a sam również mam dość samotności, która mnie niszczy, ale użalanie się
@mirko_anonim: Może spróbuj nauczyć się języka polskiego?
@mirko_anonim: To ciekawe, bo ja dzisiaj spacerowałam sama, i to nie pierwszy raz, nie drugi ani nawet nie pięćdziesiąty.
Prawdopodobieństwo, że OP mieszka w tym samym mieście, co ja, albo szansa, że kiedyś się miniemy, wynosi 0,01%.