Aktywne Wpisy

Kagernak 0
Steam machinę za 4400. Kurde sporo, ale prawdę powiedziawszy to nie wiem czy niektórzy za na przykład dwa lata będą z zadowoleniem przyjmowac fakt, że za tyle kupili (choć oczywiście mogli dopłacić trochę i zdobyć lepszy sprzęt) bo AI nie wydaje się ani trochę zwalniać a wizję poprawy sytuacji są co najwyżej mgliste. Jak uważacie, jak powinien postąpić taki przeciętny człowiek co potrzebuje nowego kompa.
#pytanie #technologia #
#pytanie #technologia #
Co ma robić człowiek, który chce nowego PC?
- Kupić steam machinę dla spokoju 11.1% (9)
- Kupić lepszy komp za kilka tysi więcej 42.0% (34)
- Czekać, ceny w końcu spadną 18.5% (15)
- Czekać bo granie w chmurze to przyszłość 3.7% (3)
- Najlepiej stać się konsolowcem 24.7% (20)

pevka +41
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@mirko_anonim: pakuje mandźur i w---------m do Tajlandii. Z zachodnia kobieta nie chce mieć nic wspólnego.
Skoro wychodzi na to samo to po co przepłacać?
Test post przypomniał mi, że nie mam żadnego profitu ze swojego związku.
Jednak jestem za leniwa, żeby szukać czegoś lepszego.
@bulbulator90: Nie, ale wolę utrzymywać tajkę niż europejkę, która będzie kobietą, a nie p------ą feministką.
Związek to jest jakiś kontrakt, niestety to co dostajesz w europie w zamian, to nawet nie
A jak ja mam 27 lat nigdy tego nie robiłam , nie imorezowalam i radzę sobie w życiu całkiem ok to mam być traktowana jak odrzut ?
Z resztą takich ludzi jak ja jest już mało , większość ludzi a tym wieku jest już po przejściach a nawet z dziećmi , facetów to się też tyczy , ludzie zazwyczaj nie są
Ty kogoś straszysz że polek nie chcesz ? Bo dla mnie to wyznanie przynosi ulgę
Komentarz usunięty przez moderatora
Uważaj bo ci pozwoli tak się do siebie odzywać , Szczotą przez ryj i za drzwi
I tak wyje ale ze śmiechu że ktoś taki jak ty uważa że jest łakomym kaskiem dla normalnej kobiety