Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Proszę o jakieś rady i linki do portali co robić krok po kroku po wykryciu u żony tego że mnie zdradza. Jak się za to zabrać w ogóle. Ona nie wie że ja wiem. Jesteśmy kilka lat po ślubie i nie mamy rozdzielności majątkowej a ja jestem #programista15k. Dom postawiony. Dwa samochody nówki z salonu (dla mnie i dla żony). Dużo gotówki w oszczędnościach.

Dowiedziałem się że zdradza mnie z jakimś facetem z siłowni na którą chodzi. Dostałem anonimowego cynka z założonego w tym celu konta na FB abym przejrzał wiadomości. No i przejrzałem. I musiałem pojechać do lasu żeby ochłonąć. Nie wiem jak wrócę do domu. Myślałem że mając dochodowy zawód ułoży mi się szczęśliwie w życiu z kobietami. No ale niestety jak widać byłem tylko dostarczycielem pieniędzy a moja żona skakała w tym czasie po bolcu innego gościa.

#zwiazki #zdrada #zdrady #pomocprawna #prawo

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): "Myślałem że mając dochodowy zawód ułoży mi się szczęśliwie w życiu z kobietami."
Niestety tak to nie działa. Też to przerabiałem, i niestety czasami nie ma to znaczenia. Niby niczego nie brakuje, na pewno finansowe, ale jednak....
Trzymaj się!

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wyprowadzaj kasę ze swojego konta
a po drugie :

Myślałem że mając dochodowy zawód ułoży mi się szczęśliwie w życiu z kobietami.

to głupio myślałeś - mając dochodowy zawód masz większe prawdopodobieństwo że będzie pułapka na ciebie
prawdziwa miłość by była gdybyś był agresywnym gołodupcem po wyrokach za pobicia i kradzieże, a mimo to panna by chciała wziąć z tobą ślub :)
  • Odpowiedz