Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spotykam się z pewną dziewczyną, znamy się około 2 miesiące, przy czym widujemy się od około 2 tygodni. Wiecie jak jest na początku, obustronne zauroczenie, widzimy się pare razy w tygodniu mimo bardzo napiętego grafiku.

Czasem zdarza się jej na spotkaniu sprawdzić powiadomienia na telefonie - nie żebym specjalnie kukał ale widzę że najczęściej od jakiegoś chłopaka. Po tych wiadomościach widocznie się usztywnia i widzę że zmienia się jej mowa ciała, jakby się stresowała.

Jesteśmy przed trzydziestką. Nie wiem jak do tego podejść, z jednej strony widzę że jest zauroczona we mnie po uszy (ja trochę w niej też), z drugiej chciałbym aby podeszła do tematu z chłodną głową bo nie chcę być żadną odskocznią.

Także nie wiem jak podejść do tematu.
1) Olać
2) Pogadać z nią, że widzę że pisze z jakimiś chłopami jak jest ze mną na spotkaniu, nie zaglądam jej wiadomości ale widzę że po nich zmienia się jej mowa ciała i sztywnieje/spina się. Plus dodać że jeżeli potrzebuje czasu na uporządkowanie starych spraw - to niech da znać, ale chcę by podeszła do tematu z chłodną głową bo nie będę opcją nr 2,3,4

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #zalesie

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Laska jest z Tobą na spotkaniu i między czasie bawi się telefonem? Grubo. Ja podczas pierwszych spotkań z moją ex, to telefon dopiero ruszałem jak byłem w domu. Trzeba się szanować. Opcje są dwie: ma chłopa i Ci o tym nie powiedziała, albo kręci na boku z jakimś nowym siusiakiem na wypadek gdyby z Tobą nie wyszło. Ja bym zapytał wprost o co chodzi, ale jeżeli coś kręci, to
  • Odpowiedz
jesteś jej orbiterem, skoro pisze z innymi i to wpływa na jej zachowanie tzn ze ten drugi mocniej na nią oddziałowuje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim na razie odpuść, jeśli naprawdę ci na niej zależy. Poczekaj, aż wasza relacja się ustabilizuje. Dopiero wtedy, na spokojnie i szczerze, porozmawiajcie o tym, co zauważyłeś i jak się z tym czujesz. Powodzenia
  • Odpowiedz
Po tych wiadomościach widocznie się usztywnia i widzę że zmienia się jej mowa ciała, jakby się stresowała.

@mirko_anonim: Też byś się denerwował jak na randce by do ciebie żona wypisywała.
  • Odpowiedz
Opcje są dwie: ma chłopa i Ci o tym nie powiedziała, albo kręci na boku z jakimś nowym siusiakiem na wypadek gdyby z Tobą nie wyszło.

@Wezwoguleicstont: jest też trzecia opcja: jej były. Ja bym się zapytał.
  • Odpowiedz