Aktywne Wpisy

32cm +681
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

Doszedłem do wniosku, że najpierw różowy pasek dopiero mieszkanie. Przemyślałem i to kompletnie bez sensu, żebym najpierw kupował sam mieszkanie, zażynał się, a potem poznawał różową i zakładał rodzinę. Niby co to ma zmienić? Najpierw sensowna kobieta, a potem wspólnie odłożymy na mieszkanie i wtedy można planować rodzinę, a nie że będę planował po wykopowemu rodzinę, nie mając nawet baby. Bez sensu, dobrze że mając 25 lat zmądrzałem. Programy prorodzinne powinny być dla rodzin a nie dla singli. Mam nadzieję, że rządzący dadzą sensowną pomoc ludziom z perspektywą na rodzinę, a nie singlom, którzy przez 40 lat życia nie poznali nawet kobiety.
#nieruchomosci #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Wiesz że większość różowych będzie patrzeć na Ciebie jak na kosmitę (nie nie tego spoko ziomka z wykopu) jak w wieku 30+ nie będziesz mieć własnego M? Wiem że to głupie ale różowe takie są.
@mirko_anonim: nadal masz nasrane szambem cudzych przekonan do wlasnej szyi.
Ty MUSISZ zakladac rodzine, mimo ze nawet nigdy w zyciu nie miales partnerki, ktora by sie do tego nadawala - wytlumacz mi (albo sobie chociaz) kto Ci taki program do glowy zainstalowal, bo patrzac na Twoj zyciorys to nie mogles byc ty.
możesz uniknąć tego brzemienia poprzez wynajęcie klatki dla polskich szczurów za 2000 PLN + opłaty xD
źródło: 56332dd8509fb_o_large
Pobierz