Aktywne Wpisy

maybe +199
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
PobierzCzy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Czy zarabiajac z dziewczyna 15-22k netto miesiecznie lacznie (zalezy od miesiaca) bedzie nas stac na normalne zycie na obrzezach Warszawy na poziomie? Bialoleka, Wesola, Ursynow. W sumie to gdybysmy mieszkali i w Grajewie to zarobki pozostana te same ale nie wyobrazam sobie zycia bez dostepu do lotniska i braku szeroko rozwinietej komunikacji miejskiej bo nienawidze samochodow. Ceny mieszkan przerazaja ale nie wiem czy istnieje inne miejsce w Polsce ktore oferuje to co Warszawa.. Chyba ze jakis Krakow? Gdynia odpada.
#warszawa #zycie #polska #praca
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Czyli że co ci ta Warszawa oferuję?
@mirko_anonim: Możesz nawet nie pracować i żyć na poziomie.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@MateuszOM: Pół roku temu też myślałem, że to mało istotne, ale po przeprowadzeniu się z Gdańska do Torunia a teraz to jest jedyne czego mi brakuje.