Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#praca #korpo #medicover

Na czym dokładnie polega ten benefit pracowniczy w postaci prywatnej opieki medycznej Medicover? Mogę sobie jechać do wybranej placówki Medicover i skorzystać tam z dostępnej oferty bezpłatnie? Czyli lekarze, badania itd.? A może są określone świadczenia, które są bezpłatne, a za inne trzeba płacić?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A może są określone świadczenia, które są bezpłatne, a za inne trzeba płacić?

@mirko_anonim: correct, masz w zależności od pakietu część za darmo, inne częściowo lub całkowicie płatne.
No i nie jedziesz do placówki na pałe tylko najpierw umawiasz wizyte przez infolinie/w aplikacji
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Po pierwsze zależy jaki masz pakiet, Firmy często negocjują niestandardowe pakiety jeśli biorą dużo abonamentów. Ja przykładowo mam wszystko prócz szpitala plus pakiet premium co gwarantuje mi wizytę, w zależności od specjalisty do max kilku dni. Ogólnie nie wyobrażam sobie już życia bez prywatnej opieki.
  • Odpowiedz
@straszny_cham: medicover to nie opieka medyczna tylko usluga .. czesto trafiaja tam bardzo sredni lekarze .. ci dobrzy sie szanuja i nie oozwalaja sobie dyktowac jak leczyc ludzi

w mc jest tak:
- laryngolog zaproponuje ci operacje przegrody nosa zaraz po przekroczeniu progu gabinetu
- proktolog! da ci skierowanie na usg szyi, ale zapomni wspomniec o kontrascie do badania
- fizjoterapeuta spotka sie z toba na cale
  • Odpowiedz
no widzisz .. ja przez firme w ktorej pracuje mam pakiet od ponad 7 lat .. mam pakiet premium plus itp p------y

jest taka zaleznosc, powinienes ja znac .. tanio, szybko i dobrze .. i zawsze tylko 2 opcje z trzech dostepne .. i tez zawsze szybko znajduje sie termin .. tylko czy sam czas dostania sie do lekarza jest wazny

zeby nie bylo .. mam nadzieje, ze tam gdzie mieszkasz jest
  • Odpowiedz