Aktywne Wpisy

panna_kotta +136
Was też w-----a , jak ktoś sobie stosuje własne zasady pisowni , czyli pisze w ten sposób ?
Albo w taki...... milion wielokropków.....
Albo jeszcze lepiej w ogóle nie stosuje znaków interpunkcyjnych pisze ciągiem po prostu można p-------a dostać i nigdy nie wiadomo o co chodzi
O
Albo w taki...... milion wielokropków.....
Albo jeszcze lepiej w ogóle nie stosuje znaków interpunkcyjnych pisze ciągiem po prostu można p-------a dostać i nigdy nie wiadomo o co chodzi
O

nieparzystokopytny +228
#takasytuacja W Darłowie budowali szeregowce, ale "przypadkowo" wyszły im bez okien i z Biedronką wewnątrz całości.
To pierwszy na świecie Biedronkowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To pierwszy na świecie Biedronkowiec ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: HLl_Uc9W8AAaQhS
Pobierz

Boże, już chcę być tym Staffem czy tam Architektem, bo mam dość kodowania jakiś ficzerów czy bugfixów, siedzenia na sd jak również dość tych przygłupów w zespole, którzy nie potrafią kodować, którzy nie potrafią myśleć, którzy kodują jak mucha w smole, którzy myślą jak mucha w smole. Mam wrażenie, że w tym samym czasie co ich mózg robi jedno okrążenie to mój robi pięć.
Muszę jak najszybciej wyrwać się z tego stanowiska szeregowego programisty i wejść na jakieś stanowisko decyzyjne (techniczne), gdzie będę robił trudne, ciekawe rzeczy i pracował z ludźmi na swoim poziomie intelektualnym i mentalnym.
#programista15k #it #programowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim:
- Babciu, ja będę za Heroda!
- Za młody jesteś