Aktywne Wpisy

tomwick55 +21
Kto wygrał Ligę Mistrzów w roku, w którym się urodziliście?
#mecz #pilkanozna #ligamistrzow #uefa #sport
#mecz #pilkanozna #ligamistrzow #uefa #sport
źródło: 1000028668
Pobierz
TestoDepot +47
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000028668
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dostałam dwie propozycje pracy z Poznania i Krakowa - warunki zatrudnienia podobne, zarobki również. Byłam w obu miastach na góra kilka dni, ewentualnie weekend - za mało aby wiedzieć w którym lepiej się żyje. Które z miast oceniacie jako lepsze do życia? Oba mają to czego mi potrzeba - jezioro, rzekę, dobre knajpki, dostęp do kultury - piszcie co Wam przeszkadza lub podoba się w codziennym funkcjonowaniu!
#przeprowadzka #praca #poznan #krakow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Które miasto lepsze?
@mirko_anonim duży rozrzut, ciekawe ile osób mieszkało i tu i tu. W Poznaniu jest dobra komunikacja miejska i tyle narzekań na korki jak i ceny nieruchomości nie słyszę. Mi się przyjemnie mieszkało w Poznaniu i codziennie szukam tam jakiegoś fajnego mieszkania
@TomSz: na przykład ja ( ͡º ͜ʖ͡º) Z mojego punktu widzenia Poznań jest lepszym miejscem do życia i mieszkania, gdy nie jesteś studentem. Największy plus Poznania - położenie; centralna Polska, blisko wszędzie, zwłaszcza jeżeli chodzi o Europę.
OP prace ma, a zarabia się więcej w Krakowie ale też się wydaje znacznie więcej i dodatkowo spędza czas wolny w korkach. Chwalenia się pociągami nie rozumiem za bardzo, a więcej dużych koncertów, obsługiwanych lotnisk i bliskość do gór to są
Tylko top4 ... No właśnie... Dlaczego nie Poznań? A nie sorry najpierw jest Poznań, a potem top4.
Bez odbioru.
źródło: Screenshot_2024-06-28-22-21-17-197-edit_com.kiwibrowser.browser
Pobierz