Aktywne Wpisy

PachneImbirem +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

themindcrusherHS +43
Dobra mirki, hear me out. Oficjalnie j---ć większość polskich pizzerni.
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierz

Moja babcia lvl 86 ma nowych sąsiadów, jakaś para z dzieckiem i teściową. Okazało, że odkąd się wprowadzili codziennie od rana do wieczora w ich ogródku włączone jest na cały regulator stare, zepsute radio - nastawione z tego mi babcia nagrała chyba na RMF FM. Babka budzi się się rano, je śniadanie, coś tam robi, je obiad, je kolację, chce coś porobić w ogródku czy obejrzeć serial to słyszy ich zepsute radio. Szczerze nie wiem już co z tym zrobić, byłem w urzędzie gminy to kazali to załatwiać między sobą ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ bo to niby nie jest w czasie ciszy nocnej, a z tego co wiem w prawie nie ma czegoś takiego a to prywatne działki a nie żadne wspólnoty. Najlepsze, że to radio gra cały czas od paru tygodni, nawet jak u sąsiadów nie ma nikogo w domu. Wygląda jakby było sterowane przekaźnikiem czasowym albo prądem z fotowoltaiki (wyłącza się samo po zachodzie słońca w różnych godzinach). Czyste ludzkie s-----------o a nikt jej nie chce pomóc. Nawet ja sam nie wiem. Szczerze mówiąc nie stać mnie ani babci na żadnego adwokata, co mogę zrobić? Po przebojach z nieudolnością aż się boję iść na jakiś komisariat....
#zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@SquashFS jest w tzw. "altance" obitej drewnem, nie widać ale jest skierowane w moim kierunku - po obejściu ich działki, po przeciwnej stronie jest bardzo cicho
@troglodyta_erudyta @troglodyta_erudyta nie otwierają, a na pewno są w domu. widzą przed
Jak nie pomoże to wsadź im wydruk paru rozpraw o immisję dźwiękiem.
Jak to nie pomoże to zgłaszaj parę razy na policję (spokój ma być całą dobę, a nie tylko w nocy), żeby mieć podkładkę i wtedy pozew.