Aktywne Wpisy

MackaCthulhu +154
Przechodzę drugi raz Cyberpunka, pierwszy był zaraz po premierze, teraz po latach, poprawkach i z dlc. Hejt z jakim gra się spotkała te parę lat temu powinien być opisywany jednym ciągiem z polowaniami na czarownice i pogromami semitów. ARCYGRA, nigdy nie grałem w lepszą.
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin
#gry #cdprojektred #cyberpunk2077 #wiedzmin

Czoso +815

Cześć,
pracuję w pewnej firmie od ponad roku. Z dniem 30.06. kończy mi się umowa na czas określony. Pracodawca w żadnej formie nie poinformował mnie (mailowo, pisemnie) o nowych warunkach zatrudnienia, mimo, że było ustalone słownie iż umowę przedłużam, ale nie wiadomo na jakich warunkach. Mam podpisaną lojalkę i bardzo dużą odpowiedzialność. Według mojej wiedzy, do 05.07. pracodawca nie ma możliwości wystawienia mi nowej umowy, gdyż osoba odpowiedzialna za temat przebywa na urlopie. Mam zaplanowaną delegację, w formie słownej, bez opłaconego biletu lub pobytu w hotelu, którą pewnie będę musiał pokryć z prywatnych środków, jeśli pojadę. Ma to być w przyszłym tygodniu. Do wykonania pracy potrzebuję zabrać tam komputer z wrażliwymi dla firmy danymi. Będą też niebezpieczne warunki. Czy w związku z powyższym powienienem zjawić się w pracy? Proszę serdecznie o opinię.
#pracbaza #praca #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
w skrócie - jeśli zjawisz się 01.07.2024 w pracy i przełożony dopuści Ciebie do wykonywania pracy - gratuluję, zawarliście dorozumianą umowę o pracę.
─────────────────────
─────────────────────