Aktywne Wpisy

salome_trzy +2

derekperek122 +44
#alfabetgieldowy
Sporo chętnych, to zaczynam zabawę od dzisiaj. Rynek zamknięty, ale zlecenie poszło.
Będę robił jedno zlecenie miesięcznie, bez konkretnego dnia w miesiącu.
Na pierwszy ogień idzie spółka AURA.US - czemu akurat to?
Bo Aura Miecza z Metina, a ja całe życie na metinie spędziłem.
Jeżeli chodzi o logo - lubię minimalizm i kolory pomarańczy i czerwony, nawet dużo ubrań mam tego koloru. W sumie tyle. XD
Sporo chętnych, to zaczynam zabawę od dzisiaj. Rynek zamknięty, ale zlecenie poszło.
Będę robił jedno zlecenie miesięcznie, bez konkretnego dnia w miesiącu.
Na pierwszy ogień idzie spółka AURA.US - czemu akurat to?
Bo Aura Miecza z Metina, a ja całe życie na metinie spędziłem.
Jeżeli chodzi o logo - lubię minimalizm i kolory pomarańczy i czerwony, nawet dużo ubrań mam tego koloru. W sumie tyle. XD
źródło: IMG_1714
Pobierz

Witajcie! Chcę nadplacic kredyt a mianowicie skrócenie okresu kredytowania. Mam z żoną wspólny kredyt i jak ja pierwszy złoże dyspozycję na peko24 to moja żona też musi coś składać na swoim? Słyszałem, że jak ja złoże dyspozycję to na koncie Pekao24 małżonki coś będzie do potwierdzenia. Jak wygląda taka nadpłata ze współwłaścicielem? Jak będziemy chcieli skrócić okres to nie będzie jakiegoś aneksu do podpisania w banku? Chcemy nadplacic 40 tys. a cały kredyt wynosi 280 tys.
#pekao #kredythipoteczny
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Na głównym koncie z którego bank pobiera kasę na kredyt, składasz dyspozycję nadpłaty i MUSZISZ wskazać datę spłaty oddaloną od dnia dyspozycji o 7 dni lub wiecej. Inaczej nie przepuści cie system. Musisz wybrać czy spłacasz kapitał czy odsetki i kapitał.
Wstawiasz kwotę jaką chcesz nadpłacić. Wybierasz czy skracasz okres kredytowania czy zmniejszasz ratę.
Akceptujesz dyspozycję.
W
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero