Aktywne Wpisy

annlupin +34
plus za plusa nom

Marek_Tempe +7
Osoby narcystyczne powinny unikać terapii grzybowej. Istotą działania alkaloidów jest czasowe "rozpuszczenie ego", co dla narcyza, który buduje swoją wartość na sztywnym, obronnym poczuciu wyższości, może być traumatycznym przeżyciem. Może to prowadzić do wzmożonej agresji lub głębokich stanów depresyjnych po ustąpieniu substancji.
#psychologia
#psychologia

Jak mogę się dowiadywać o terminach operacji w danych szpitalach?
Dostałem skierowanie na zabieg operacyjny w celu wyjecia płytki i srub, które były założone po złamaniu kości. Niestety całkowicie bol nie zniknął i pojawiła się przepuklina w miejscu cięcia.
Lekarza, który mnie operował już nie ma, a jak poszedłem do tego szpitala się zapisać na operacje to trzeba było isc osobiście na oddział chirurgiczny. Byłem, ale bardzo niesympatyczne panie z łaski powiedziały, że zapisują za miesiąc dopiero i że oddzwonią, tylko muszę dać im kopie skierowania. Tak się stało.
Nie oddzwoniły :) a podejrzewam, że z 2 lat zrobiło się 5, także cudownie, szczególnie że mam przepukline przez którą też mnie czasem boli.
W każdym szpitalu tak jest, że trzeba koniecznie jechać osobiście?
#medycyna #zdrowie #chirurgia #ortopedia #zlamanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dzięki za odpowiedź. Będę starał się obdzwonić szpitale w okolicy. Może coś z tego wyjdzie.
Co masz na myśli prywatnie do chirurga? Podejrzewam, że to jedynie wizyta, a nic on mi wtedy nie zrobi, a na operacje prywatnie mnie nie stać. Skierowanie mam, więc
Tu patrzyłeś?
Kolejna to skierowanie, nie wiem czy dobrze rozumiem - minęło kilka lat(?), w takim przypadku jest już nieważne.
Dlatego polecam ominąć kolejki i Panie w rejestracji, i iść