Aktywne Wpisy

MonazoPL +81
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +291

Taka julka to przynajmniej jak idzie na zakupy to bierze kartę faceta, a ja muszę swoją.
Boże jakie to niesprawiedliwe
Ogarnianie domu to zajebista praca, problemem w "pracach domowych" jest opieka nad dziećmi. I nawet nie chodzi tutaj o karmienie, zmienianie pieluch, czy zabawianie przez (lekko licząc) razem 12 godzin na dobę kiedy bobas nie śpi tylko ogromne wyczerpanie emocjonalne kiedy płacze np. z powodu kolki czy ząbkowania. Dla mnie bezradność jaką wzbudza kolejna godzina płaczu z powodu kolki i niemoc, że nie mogę pomóc to
To tak jak z tymi super „artykułami” w Wysokich Obcasach. Może nie odrazu ale jednak kreuje to odbiór rzeczywistości wśród kobiet.
A jak wygląda rzeczywistość to wiem😉.
@smk666: Taki
Jeśli żona budzi się na każde stęknięcie, to trzeba przemyśleć jej spanie w jednym pomieszczeniu z dzieckiem.
Serio, ludzie mają bliźniaki, trojaczki, jedno dziecko po drugim (ja mam 3 w odstępach 1,5 i