Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +228
Dzień 7
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
I tak oto minął dzień 7. Ostatni dzień z większych upałów . I wreszcie koniec terrorów przypominających pustynię . Tego dnia widziałem 3 razy węże , w tym raz grzechotnika który na mnie grzechotał . Musiałem go obejść bokiem . Mam już wrażenie że te dni się zlewają i sam już nie wiem co kiedy robiłem . Możliwe że to chwilowo też koniec miejsc gdzie są problemy z wodą. Udało
źródło: IMG_2692
Pobierz

lubie-sernik +83
Przed przeprowadzką do #tajlandia byłem się dziś zaszczepić na: wściekliznę, dur brzuszny, WZW a, tężec, polio, krztusiec i błonice.
Na razie zapłaciłem 880 zł. Jeszcze będę się szczepił za tydzień dwoma szczepionkami.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją przeprowadzką do Azji
#podroze #azja #zdrowie #szczepienia
Na razie zapłaciłem 880 zł. Jeszcze będę się szczepił za tydzień dwoma szczepionkami.
#sernikpodrozuje - obserwuj by być na bieżąco z moją przeprowadzką do Azji
#podroze #azja #zdrowie #szczepienia
źródło: 1000055240
Pobierz

#podatki #nieruchomosci
Mieszkam w mieszkaniu, które formalnie należy do moich rodziców, niebawem przeprowadzę się do kolejnego własnego. Jak wygląda kwestia możliwości wynajmu (pod kątem podatkowym) takiego mieszkania przeze mnie? Mogę zastosować standardowy ryczałt czy lepiej, aby wcześniej wykonać darowiznę mieszkania na mnie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta