Aktywne Wpisy

chciejstwo +26
Dzień dobry. Proszę o odrobinę wsparcia. Mimo młodego wieku - dobre 12 lat stracone na to świństwo. Straciłem pracę, partnerkę, wszystko co miało barwy stało się czarno białe.
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
źródło: 1000019297
Pobierz
wfyokyga +22
Śmiechu warte
źródło: temp_file3831642973041071677
Pobierz

Czy to jest zgodnie z prawem?
Dzisiaj okazało się, ze połowa zespołu została oddzielona od zespołu głównego i mają stworzyć nowy zespół, gdzie ich obowiązki znacznie odbiegają od tych które do tej pory wykonywali. Nikt nie pytał nas o zdanie, po prostu przyszli i stwierdzili, że od dziś nasze obowiązki się zmieniają i tyle. Zero aneksu, zero zmiany stanowisk itd.
Nie podoba mi się nowy zakres obowiązków i generalnie tryb pracy zaplanowany dla nowego zespołu i zastanawiam się co mogę zrobić poza wypowiedzeniem umowy.
#praca #pracbaza #korpo #pytanie #prawo
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim