Aktywne Wpisy

fake_queen +1
#hotelparadise na pewnej grupie HP na fb jedna dziewczyna dopatrzyła się na zdjęciach z finału imion pary, która stanęła na ścieżce :D ale zonk
piankaaa +3
#hotelparadise
Jakby ktoś się zastanawiał kto wygrał to wstawiam link do willi i ich posta.
Zdjęcie nr 7 na ścieżce dwa imiona 🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/share/v/1Hna5kAhiS/?mibextid=wwXIfr
Jakby ktoś się zastanawiał kto wygrał to wstawiam link do willi i ich posta.
Zdjęcie nr 7 na ścieżce dwa imiona 🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/share/v/1Hna5kAhiS/?mibextid=wwXIfr

Moja mama zawsze mówła "na dziewczyny jeszcze przyjdzie czas. Teraz się ucz, skończ studia, zdobądź dobrą pracę i może po 30-stce poznasz jakąś fajną dziewczynę".
Ja po 30: rodzice mają we mnie w------e, psychika zniszczona samotnością, 2 depresje, problemy ze snem od 3 lat, postępujące zakola.
No wielkie dzięki mamo <3
Jak bardzo trzeba być odczłowieczonym, żeby nie chcieć, aby syn poznał cudowną kobietę, zakochał się w niej, przeżywał z nią kolejne etapy życia, pielęgnował tę miłość każdego dnia? Najbardziej wartościowe kobiety poznaje się w wieku 20-25 lat. Każda poukładana kobieta znajduje sobie wtedy poukładanego mężczyznę i budują wspólne życie, wspólną miłość. W wieku 30+ lat szansa na znalezienie kobiety na poziomie, wrażliwej, delikatnej, prawdziwie kochającej graniczy z cudem.
Ostatnio na siłowni widuję piękną kobietę, taką delikatną, skromnie ubrana, cichutko i zgrabnie trenującą z boczku. A jej buzia mówi wicej niż tysiąc słów. Mimo, że jej nie znam to czuję gdzieś głęboko, że jest właśnie taka jaką sobie wymarzyłem.
Dzisiaj zobaczyłem, że rozmawia z jedną trenerką personalną, która wiem jak się nazywa, więc wszedłem na jej instagrama, a nuż będzie miała jakieś zdjecie czy story z nią. I miała. Wszedłem więc na instagrama tej, która mi się spodobała i co zobaczyłem? Dokładnie taką kobietę o jakiej marzę. Tylko lilkanaście zdjęć, bije z nich taka delikatność, taka pokora, taka skromność. Opisy takie delikatne. A wśród zdjęć jedno w górach gdzie siedzi sobie słodko i patrzy w niebo, zdjęcie jak trzyma chrześniaka w ramionach lub zdjęcie którego obawiałem się najbardziej - przytulona z chłopakiem i taki # sesjanarzeczenska # niedlugowesele. Nie miałem żadnych oczekiwań, bo nawet jeszcze nie zagadałem, ale boli strasznie jak widzę kolejną parę, która tworzy szczęśliwy związek i są w sobie zakochani.
Jestem po prostu załamany, bo mam już dość bycia sam. Chciałbym poznać kobietę, w której prawdziwie się zakocham i która zakocha się we mnie i będę każdego dnia płakał ze szczęścia jakie mnie spotkało i poczuję taką moc, że będę mógł przenosić góry. Dlaczego tylu ludzi poznaje swoją miłość, a ja nie mam tego szczęścia? Dlaczego życie jst takie niesprawiedliwe i co najwaźniejsze: dlaczego trafiłem na rodziców, którzy sami nie kochali siebie nawzajem i mi też odebrali poznanie czym jest prawdziwa miłość?
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski #psychologia #depresja #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
I te projekcje na podstawie fotek na insta... cierpienia młodego Wertera.
Może spróbuj zająć się swoim życiem zamiast kompulsywnej myśleć o tym że nie masz partnerki
Niepopularna opinia tutaj - ten sam problem dotyczy kobiet (może w mniejszym stopniu, ale też).
I nie, "setka spermiarzy w dmach" nic nie zmienia.
W ogóle przecież “bunt młodych przeciw rodzicom” to tak powszechna sytuacja, że aż mem.
───────────────────
@mirko_anonim Lepiej przestań oglądać bajki Disneya, bo czegoś takiego nigdy nie doświadczysz. Co najwyżej będzie to chwilowe zauroczenie. Takie bzdury jak powyżej wymyślili marketingowcy.
Dobre bajki nie są złe.
@mirko_anonim: sama kiedyś próbowałam zrzucać swoje problemy na sposób mojego wychowania, ale to nie jest dobra droga.
Trzeba brać odpowiedzialność za swoje decyzje nawet jeśli podjęliśmy je pod wpływem złych rad.
Chyba jest mało osob zadowolonych w pełni ze wszystkich swoich decyzji podjętych w przeszłości.
@mirko_anonim: mhm, i dlatego robisz prymitywną simplifikacje "gdybym wziął dziewczyne za młodu to wygrałbym życie, ale nie wziąłem i dlatego przegrałem" ¯\(ツ)/¯
Brak partnera nigdy nie jest przyczyną depresji ale bardzo często jest jej skutkiem.
@mirko_anonim: Otóż to jest cały clue dzisiejszego 'rynku' matrymonialnego. Nawet wcześniej niż 20 lat, od czasów szkolnych do studiów ogólnie.
Jak nie znajdziesz w tym okresie a jesteś średni z
@bg_92: Nope. Bo...