Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Kończę #looksmaxing schodzę jeszcze 2% z body fat, wymieniam garderobę, wczoraj kupiłem 7 par butów za 1900 złotych. Od października zaczynam chodzić do klubów studenckich. Tylko czaicie że mam 38 lat. Czy to nie cringe trochę w tym wieku podrywać studentki? Nie mam wingmana, będę sam chodził. Pełen luz, drineczki dla odwagi, będę stawiał laskom ładnym, które podejdą do baru i zaczynał gadkę. Życzcie mi powodzenia mirasy elo #podryw #studia #zwiazki #logikaniebieskichpaskow #rozrywka PS ale piszę że cringe, bo dzisiaj jechałem autem i sobie patrzę na te przechodzące Julki i ich Oskarki i widzę, że takiego Oskarka nigdy nie pobiję twarzą ani młodym ciałem. Mam mięśnie, ale jednak widać, że to nie ciało 20 latka. #mirkokoksy Więc atutem pozostaje to, że mam doświadczenie życiowe i dobrą pracę.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie mam wingmana, będę sam chodził. Pełen luz, drineczki dla odwagi, będę stawiał laskom

@mirko_anonim: brzmi jak przepis na porażkę. Idziesz w jestermaxxing robiąc z siebie klauna i wydając kase na laski które nie są tobą zainteresowane. Jeśli miałbyś odpowiednie geny i wygląd nie musiałbyś placić im nic. W dodatku cold approach jest jednym z najtrudniejszych. Pytanie czy jesteś chad czy normik, bo agepill tutaj może być brutalny. Ale odradzam,
  • Odpowiedz
Kończę #looksmaxing

@mirko_anonim: to jest proces ciągły, nigdy się to nie "kończy" - zresztą jak to sobie wyobrażasz, dojdziesz do jakiegoś etapu i stwierdzisz "ok teraz już mogę jeść chipsy, pić colę i nosić to co jest mi wygodne" xd?

do klubów studenckich. Tylko czaicie że mam 38
  • Odpowiedz