Aktywne Wpisy

Głośno ostatnio o rosnącym bezrobociu wśród młodych - naprawdę kogoś to dziwi? W Polsce nie brakuje pracy, brakuje tylko pracy pozwalającej na godne życie. Na prowincji jedyna dostępna praca to czterobrygadówka na produkcji w 40 stopniach za minimalną albo mniej. Za to w wielkich miastach jak Wrocław czy Warszawa można od ręki znaleźć pracę która nie pozwoli ci się utrzymać wynajmując mieszkanie w tym samym bloku w którym byś pracował. W powiatowych

pemo212 +9
Co o tym myślicie? Ja nie uważam, że praca to niewolnictwo. Nikt nie rozkazuje pracować a już w szczególności na pełen etat po 8 godzin. Tylko skąd ta osoba ma dostęp do internetu, iPhona, pieniądze na nowe ubrania czy na paznokcie. Pracuje się po to, żeby mieć za co żyć. Jeśli ktoś uwaza, że to niewolnictwo to niech żyje i je podstawowe produkty na koszt podatników.
#praca #pracbaza
#praca #pracbaza
źródło: temp_file1806625424925677602
Pobierz

Mircy powiedzcie mi prosze bo już nie wiem czy coś ze mną jest nie tak.
Jak to sie dzieje że jak poznaje dziewczyne online i fajnie sie rozmawia, mamy zbliżone zainteresowania to sie okazuje że ona ma np. 10 lat mniej albo co gorsza nie jest jeszcze legalna i musze zerwać kontakt żeby nie pierdzieć w pasiak za gadanie z nieletnia.
Mam 28 lat i czuje sie jak jakiś zjeb że dogaduje sie jedynie z dziewczynami co mają 18. Dodatkowo marnuje czas bo wiadomo że nic z tego nie bedzie.
Czy uważacie że ja jestem jakiś niedojrzały że tak sie dzieje?
Jak czatujecie z ludzmi online to pytacie o wiek w pierwszych 3 wiadomościach?
Dodam że nie lubie być skazany na aplikacje typu tinder gdzie widać kto ma ile lat bo ludzie których tam spotkałem wydawali sie nudni żeby nie powiedzieć puści.
#zwiazki #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
To wszystko zależy od człowieka
Jesteś na poziomie dojrzałości takich 18, ale nie martw się, to normalne, że po dojrzewaniu mężczyźni już tylko rosną.
Typie ja mam 30 i chętnie bym się spotykał z 15-17 latkami a ty gadasz że 10 lat młodsza i masz problem xd.
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta
─────────────────────
· Zaakceptował: mkarweta