Aktywne Wpisy

Leżę se pod sklepem i ogarniam się po zakupach, jedząc lody i popijając coca cola , a jakiś typek ( wyglądał na hajkera) podszedł, i jak mnie zobaczył to uciekł, ja mu mówię “ jest dużo miejsca, jak chcesz to siadaj obok”. Ten tylko zniknął za rogiem . Ja se dalej leżę i staram garmina zsynchronizować , a ten nagle wraca i coś mi daje i odchodzi . zanim ogarnąłem co to
źródło: image_picker_5A6DE649-3221-4C86-A39D-A548CE4A0864-22598-000002F6B7453318
Pobierz
Vestor 0
Jeśli mielibyście ładowarkę pod blokiem to byście poszli w elektryka? Prawdopodobnie będę taką miał i zacząłem się zastanawiać nad elektrykiem, bo spalinówki denerwują mnie tym, że źle znoszą jazdę wokół komina.
Pierwsza myśl o elektryku to tesla, ale wielki minus, że nie ma czujników parkowania. Nie wiem jak to da radę w mieście.
#samochody
Pierwsza myśl o elektryku to tesla, ale wielki minus, że nie ma czujników parkowania. Nie wiem jak to da radę w mieście.
#samochody

Mirki może coś podpowiecie...
Szukam pracy przejściowej na czas szukania nowej pracy. Chcę, żeby to była praca typu pracuje kiedy chcę. Nie musi być kokosów.
Mam prawo jazdy, własny samochód.
Myślalem nad Uber, Uber eats. Może coś online?
Da się coś takiego ogarnąć?
#praca #zarabianie #warszawa #januszex
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim