Aktywne Wpisy
bulba1605 +285
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz
adam-yxz +8
#dieta #jedzenie #gotowanie #zdrowie
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Eh... Chciałbym zjeść jakiś normalny obiad znaczy taki nie przetworzony, tylko zrobiony z w miarę zdrowych produktów bo po śmierci mamusi jem cały czas te przetworzone gofno. Czuje już że organizm mi wysiada od jedzenia tej paszy.
Normalnie gdybym miał kobietę to ona by mi gotowała a tak muszę świadomie się truć ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Składka emerytalna jest większa, bo koszt pracodawcy to chyba ponad 20k :)
Zaraz jeszcze któryś mądry polityk wyjdzie i powie że trzeba 2 tysiące z tego odłożyć na IKE i 6 tysięcy na ratę mieszkania plus czynsz
@mirko_anonim: zmienić pracę gdzie Ci zaoferują B2B. Muszę zrobić to samo, mam tu super warunki i świetnie się czuję, ale inaczej się nie da
@WykopowyMiras: Nie, bo on sobie tym podatek zmniejsza.
Zlikwidowanie B2B i podwyżka podatków na UoP. Jak już nie mają gdzie uciekać z UoP, to trzeba podwyższyć podatki i golić frajerów.
No bądźże poważny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000005695
PobierzW sumie najlepiej żeby poszedł na najniższą, to wtedy klin podatkowy będzie jeszcze niższy, bo próg podatkowy do 30k to 9%