Jak siadasz 120-140 kg to przecież więcej niż większość ludzi na siłowni
Człowieku ja zaczynałem od 32,5 kg na klatę a 100 kg wycisnąłem po ponad 2 latach A teraz wykopki mają mnie za jakiegoś dzika. Tylko wiesz co, nie przejmowałem się tylko 10
@mirko_anonim: te przeciętne 16-latki siadające 160 kg są z nami w pokoju? Żeby coś robić ponad przeciętność, to trzeba poświęcić na to kilka dobrych lat. Weź się do roboty i nie narzekaj.
@Kasahara: pamiętam jak w technikum z kolegami na wf zaczęliśmy siłownię ćwiczyć to większość jadła jakieś parówki z chlebem i był rekord za rekordem co tydzień a ja mimo, że dobrze jadłem, ćwiczyłem wcale nie gorzej od nich to nie robiłem nawet w 10% takiego progresu jak oni więc nie dziwię się, że op się załamał
@mirko_anonim: nie wiem czy cie pociesz, ale ja mam to samo, przez ostatni rok zamiast dołożyć, to zaliczyłem lekkie spadki, pomimo że ćwiczę regularnie 3 razy w tygodniu. teraz jestem na redukcji, to może chociaż będzie widać, że coś ćwiczę, bo siłowo już czuje zjazd po 3 tygodniach deficytu
✨️ Autor wpisu (OP): @Kasahara specjalnie nie napisałem wyników bo za bardzo się wstydzę, a ćwiczę dłużej niż miesiąc. Porównuję się do przeciętnych, coś takiego jak talent nawet nie istnieje, tylko ile czasu się poświęciło na daną dziedzinę.
@Saprofit sam siadałeś tyle po 3 miesiącach ćwiczeń. na mistrzostwo w dowolnej dziedzinie trzeba 10000h. Tylko jak się wziąć do roboty? Po każdym skończonym treningu jestem padnięty tylko leżeć mi
@mirko_anonim ależ na spokojnie panie kolego, to się nie da tak od razu jak nigdy wcześniej nie cwiczyles. Sam mimo w miarę regularnej zabawy od jakichś dwóch lat nie wiem czy bym siadł 140, chociaż w ostatnim czasie jest z tym lepiej. Ciagowo wziąłem najwięcej 170, a w ostatnim czasie nie robię ciągów wcale(oprócz rumuńskich na repy) więc nie wiem czy bym 150 dźwignął. Mnóstwo kurczaków musiało stracić życie żeby wyglądać
@mirko_anonim: nawet nie wiem jakie mam rekordy siłowe, a mam sylwetkę która się mega podoba.
Moim zdaniem nie rozróżniasz jednej rzeczy. Bycie wielkim i nabitym =/= estetyka. To ile robisz w totalu, to może się podobać ale co najwyżej facetom. Jeśli szukasz męskiej atencji to jest to jakiś sposób. Natomiast jak chcesz ogólnie dobrze wyglądać, to trzymanie michy jest kluczowe podobnie jak trzymanie niskiego %bf, a trening powinien być nastawiony
Jak siadasz 120-140 kg to przecież więcej niż większość ludzi na siłowni
Człowieku ja zaczynałem od 32,5 kg na klatę a 100 kg wycisnąłem po ponad 2 latach
A teraz wykopki mają mnie za jakiegoś dzika. Tylko wiesz co, nie przejmowałem się tylko 10
Żeby coś robić ponad przeciętność, to trzeba poświęcić na to kilka dobrych lat. Weź się do roboty i nie narzekaj.
teraz jestem na redukcji, to może chociaż będzie widać, że coś ćwiczę, bo siłowo już czuje zjazd po 3 tygodniach deficytu
@Saprofit sam siadałeś tyle po 3 miesiącach ćwiczeń. na mistrzostwo w dowolnej dziedzinie trzeba 10000h. Tylko jak się wziąć do roboty? Po każdym skończonym treningu jestem padnięty tylko leżeć mi
Sam mimo w miarę regularnej zabawy od jakichś dwóch lat nie wiem czy bym siadł 140, chociaż w ostatnim czasie jest z tym lepiej. Ciagowo wziąłem najwięcej 170, a w ostatnim czasie nie robię ciągów wcale(oprócz rumuńskich na repy) więc nie wiem czy bym 150 dźwignął.
Mnóstwo kurczaków musiało stracić życie żeby wyglądać
Moim zdaniem nie rozróżniasz jednej rzeczy. Bycie wielkim i nabitym =/= estetyka. To ile robisz w totalu, to może się podobać ale co najwyżej facetom. Jeśli szukasz męskiej atencji to jest to jakiś sposób. Natomiast jak chcesz ogólnie dobrze wyglądać, to trzymanie michy jest kluczowe podobnie jak trzymanie niskiego %bf, a trening powinien być nastawiony